Ingyenes a The Sims 4 és a GRID 2

Plusz még egy ráadás, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. A címben szereplő életszimulátort az Originen zsákolhatjuk be, míg a Codemasters autóversenyét a Steamen - nehogy lemaradj róluk!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#23
#22: Jó, persze bocsi, nem meg győzni akartalak vagy rádkontrázni, csak úgy megjegyeztem :D
#21
#16: Ohh. Nem túl logikus. Köszi!
#20
#19: Az első rész remek volt, nagyon sokat toltam. Aztán számomra mindig kevesebb lett. Talán a harmadik tetszett még, viszont a negyedikben bármennyire jó ötletek voltak túl arcade már nekem. Nem is fejeztem be.
A nem is ér többet viszont szerintem kicsit erős :)
#18
#17: 6k nagyjából a használt ára. Nézegetve a piacot, 8-10k újonnan. Én nem sajnálom a pénzt a játékokra de egy több éves címért úgy hogy az újabb része olcsóbb, nekem drága :D
#16
#15: Add to wishlist és utána meg tudod "venni" ingyen!
#15
Sims4-et miért csak gift-ként akarja adni? Saját magamnak nem tudom adni.
Van egy sims 4 48órás trial a könyvtáramban valamiért. Lehet hogy ez a gond?
#14
#11: Itthon pofátlanul drága még mindig.
Dúrván 6 ezer fölött van és nem azt mondom hogy nem éri meg (bár szerintem nem) hanem a 4. Után kedvezményesen gamepassból, kicsit rosszul esik a cédula.
#13
#11: " a 3 meg kb 8 euróért beszerezhető igaz, Németországban." Gondolom dobozos az nem érdekel.
#12
#11: Teljes mindegy. Ha nem ingyen van akkor drága. :)
Szerintem van amiért érdemes fizetni. De előrendelni meg első napon vásárolni nem okos dolog. Legalábbis ha árérzékeny az ember.
#11
Igazán nem akarok turkálni senki zsebében, de a Forza Horizon 4 benne van a Gamepassben, a 3 meg kb 8 euróért beszerezhető (igaz, Németországban. Magyarországon nem tudom, mit kóstál)
#10
Nem a Grid 2 az, amiben az összes pálya úgy csúszik, mintha jégből lenne?
Vagy keverem valamivel?
#9
#8: A türelmetlenek tartják el a játékipart. Ők a király emberek ő miattuk tudok egyedül játszani. Ha ők nem lennének nem lenne több game.

Akkor ne legyen, engem nem hatna meg. ~2200 játékkal 50 életet leélnék még.. Szóval bőven ellennék
#7
#6: Ha van rá lehetőség akkor bármi..
#5
#4: Bárcsak a MS állna így a dolgokhoz. Lehetne felőlem csak 10 perces akció hogy a Forza Horizon 3 vagy a Forza Motorsport 6 ingyenes :)
#4
#2: Multiban elég vicces, a sok p@r@szt kilök az elején, kb élvezhetetlen minden verseny. De legalább ingyé volt. Krájtek lájkolja ezt :D