A 4A Games új játékát is a THQ Nordic adja ki

A kiadó tényleg nem kispályázik: jelenleg 80 cím áll fejlesztés alatt nála, és ebből 48-at még be sem jelentettek. Köztük van a Metro-sorozat készítőinek legújabb projektje is - reméljük, az ukránok maradnak a kaptafánál.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#6
#4: Az az engine már 2002-ben többet tudott, mint a mai enginek legtöbbje. Legalábbis amikor 1 open-world RPG játék világának elkészítésről van szó... Eddig csak a CD Projekt RED saját enginje ütötte meg azt a mércét. És most persze nem a karakterek kidolgozottságáról, azok látványbeli megoldásáról írtam, hanem kb. minden másról, ami egy igazi, nyílt világgal rendelkező RPG-t élvezetes játékká tesz sokunk számára
#5
#2: Nálam nem no.1, de nagyon nagyon imádtam én is. Rengeteg órát tettem bele, még úgy is hogy kegyetlenül sokat szívtam vele még a community patch után is. Nagyon örülnék egy igazi folytatásnak.
#4
#3: Elex engineje is ugyanolyan elavult fos mint az összes Gothice szóval azt inkább ne. Akkor már egy teljesen újat vagy UE4-et használják.
#3
ELEX 2 után jöhet hár a GOTHIC 1-2-3 teljesen felújított kiadása az ELEX-nél használt, upgradel-t engineükkel, aztán az IGAZI GOTHIC 4, f@ck, yeah!!! ;D :-)
#2
#1: A próféta szóljon belőled, nálam a Gothic 3 máig No.1 open world RPG (persze a community patch-es változat!), tudom, hogy rengeteg hibája van, és már a megjelenésekor is elmaradott volt sok szempontból, de egyszerűen van benne valami, ami megfogott. Ahogy akkoriban írták sokan, ennak a játéknak lelke van, furcsa ezt így kimondani, de valóban igaz. Számtalan órát öltem bele, remélem egyszer tényleg folytatják, a 4. rész ignorálásával lehetőleg, azt a gyakorló sziget után abba is hagytam. Látszott rajt az igyekezet, de valahogy nem volt az a Gothic amit vártam, ezt a szériát ennek a csapatnak kell folytatnia, nem másnak:)
#1
Kegyetlen! Remélem lesz(nek) még Gothic játékok.