Planet Coaster - megérkeztek a Szellemirtók

  • Írta: szlav
  • 2019. május 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Planet Coaster következő DLC-csomagja semmiképp sem mondható hétköznapinak - mi leginkább a túlvilági jelzőt használnánk rá. Ki gondolta volna, hogy egy vidámparkban is szükség lehet a Szellemirtókra?

Dan Aykroyd és William Atherton is közreműködik a Planet Coaster legújabb kiegészítőcsomagjában, a Ghostbusters DLC Packben, így eredeti hangján szólalhat majd meg Dr. Ray Stantz és Walter Peck. Mert bizony a Frontier nem csupán néhány különleges hullámvasúttal és egyéb attrakcióval pakolta tele a csomagot (habár ezekből is jut majd bőven) - saját narratívát kap majd a fura kollaboráció.

Akik persze csak az új cuccokra pályáznak, azok sem fognak hoppon maradni. Érkezik ugyanis többek közt egy Slimer témájú hullámvasút, a parkunkba költöztethetjük a Szellemirtók főhadiszállását, de helyet kap majd maga az ECTO-1 is. Mindezt persze a várható körítésben, a filmekből ismert hangeffektekkel és zenével kapjuk.

A csomag egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy a Frontier 15 dollárért fogja vesztegetni. Ezzel párhuzamban érkezik egy ingyenes frissítés is, amely a megszokott hibajavítások mellett egy ingyenes új épületet is hoz majd.

1.
1.
crytek
Planet Coaster + World's Fair Pack DLC a márciusi humble choiceban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...