Még mindig készül a Dead Island 2

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 24.
  • Hír
Link másolása
A Dead Island folytatását még 2014-ben jelentették be, habár már nem az eredeti játékokat fejlesztő Techland dolgozik rajta. Az IP tulajdonosa, a THQ Nordic elárulta, hogy mi a helyzet jelenleg a projekttel.

Idestova öt év telt el a Dead Island 2 bejelentése óta, s habár volt némi kiadócsere és egyéb hátráltató tényező, a jogokat birtokló THQ Nordic szerint nincs ok az aggodalomra - a zombis anyag még mindig fejlesztés alatt van. 

A közelmúltban tartott pénzügyi eligazításon beszélt a kiadó illetékese a jövőbeli címeikről, s ezek között szerepelt a Dead Island 2 is. Pontosabban a vezérigazgató, Lars Wingefors hintette el, hogy a Sumo Digital még mindig dolgozik a projekten, nyugodjon meg mindenki. Érdekesség, hogy szinte napra pontosan két éve ugyanezt hallottuk a kiadótól. 

Azaz a játék még mindig PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül, s várhatóan a következő generáció előtt, azaz körülbelül 2020 vége előtt a boltokba kerül. Ha szerencsénk van, a júniusi E3-on végre láthatunk is belőle valamit. 

2.
2.
Back2U
Nem a Sumo csinálta a Crackdown 3-at? Az alapján sokat nem várok tőlük.
1.
1.
crytek
Várjuk , jók a Dead Island-ek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...