Modern Warfare címen érkezik az idei Call of Duty

Bizony, nem fog ott szerepelni az a bizonyos négyes, amire mindenki számított. Nagyon úgy fest a dolog, hogy egy szokásos folytatás helyett valami teljesen új dolgon törik a fejüket az Infinity Ward fejlesztői.

Az információ ráadásul meglehetősen hitelesnek tűnik, mivel először a LongSensation Twitter-felhasználó bejegyzésében olvashattunk a dologról, melyet azonban később mind az Eurogamer, mind pedig a Kotaku újságírói is megerősítettek más és más forrásból.

Az értesüléseket egyébként alátámasztani látszik Robert Bowling, a csapat egykori közösségi menedzserének egyik régebbi tweetje is, ahol egy képen egy Call of Duty: MW feliratú pólóban látható - az alább látható fotó régebben, még a Modern Warfare 3 apropóján készült, a logóról viszont Bowling letörölte a hármas számot.

Ezek alapján tehát Call of Duty: Modern Warfare címen érkezik a franchise legújabb része, melyből arra következtethetünk, hogy a korábban már három részt megélt Modern Warfare-széria folytatása helyett egy új narratíva kerül a középpontba.

Egyes szivárogtatások szerint a bejelentésre május 30-ig kell várnunk. Ez egyébként meglehetősen jól összecseng azzal, hogy az Activision az előző évek tapasztalatai alapján rendszerint májusban leplezi le az aktuális Call of Duty-játékot, szóval remélhetőleg már tényleg kevesebb mint egy hetet kell várnunk a bemutatóig.

15 komment - szólj hozzá!