Modern Warfare címen érkezik az idei Call of Duty

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 24.
  • Pletyka
Link másolása
Bizony, nem fog ott szerepelni az a bizonyos négyes, amire mindenki számított. Nagyon úgy fest a dolog, hogy egy szokásos folytatás helyett valami teljesen új dolgon törik a fejüket az Infinity Ward fejlesztői.

Az információ ráadásul meglehetősen hitelesnek tűnik, mivel először a LongSensation Twitter-felhasználó bejegyzésében olvashattunk a dologról, melyet azonban később mind az Eurogamer, mind pedig a Kotaku újságírói is megerősítettek más és más forrásból.

Az értesüléseket egyébként alátámasztani látszik Robert Bowling, a csapat egykori közösségi menedzserének egyik régebbi tweetje is, ahol egy képen egy Call of Duty: MW feliratú pólóban látható - az alább látható fotó régebben, még a Modern Warfare 3 apropóján készült, a logóról viszont Bowling letörölte a hármas számot.

Ezek alapján tehát Call of Duty: Modern Warfare címen érkezik a franchise legújabb része, melyből arra következtethetünk, hogy a korábban már három részt megélt Modern Warfare-széria folytatása helyett egy új narratíva kerül a középpontba.

Egyes szivárogtatások szerint a bejelentésre május 30-ig kell várnunk. Ez egyébként meglehetősen jól összecseng azzal, hogy az Activision az előző évek tapasztalatai alapján rendszerint májusban leplezi le az aktuális Call of Duty-játékot, szóval remélhetőleg már tényleg kevesebb mint egy hetet kell várnunk a bemutatóig.

15.
15.
Falcon
Megveszem ezt a részt is de a seasson pass-t soha többet nem veszem meg én is ugy jártam vele mint meg rengetegen a bo4 ben hogy nem rotálodnak a multiba a dlc pályák
13.
13.
Neo1989
Elvileg Naughty Dog-osok is dolgoznak rajta szóval a Story-val biztos nem lesz gond.
A multi meg engem nem érdekel ahogy egyébként egy címnél se.
10.
10.
happy1818
gondolom sokban nem változik, még mindig 2008 as grafika motorral jön ki mint mindig :D de vannak még csódák , várom a jövö hét 30 -ikát :D
7.
7.
logic5
Azért az MW nem volt rossz. Az első rész.
5.
5.
joshfeed
#3 Teljesen egyetértek veled.
4.
4.
sanada
Bámulatos! Gondolom instant eladási rekord.
2.
2.
KRAT0S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...