Apex Legends - zsugorodnak a bevételek

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 25.
  • Biznisz
Link másolása
Ráadásul eléggé erőteljes tempóban, és immár második hónapja. A kezdeti lelkesedés után nehéz helyzetbe kerülhet a játék a közeljövőben, ám úgy néz ki, hogy az EA-nek azért van még pár trükk a tarsolyában.

A SuperData áprilisi felmérése szerint a játék tovább folytatta a márciusban megkezdett visszaesést a bevételek terén, az elmúlt hónapban a top 10-es listából kiszorulva mindössze 24 millió dollárt termelt, mely a februári 92 millió dolláros eredményeinek csupán a negyede.

Az elemzők szerint ugyan némi visszaesés várható volt, ám a konkurensnek számító Fortnite eredményeihez mérten aggodalomra adhat okot, hogy az Epic alkotása az első hónapokban folyamatos növekedést könyvelhetett el.

A bevételek a közeljövőben azonban várhatóan újból megemelkedhetnek, mivel az idei E3 során nagy valószínűséggel újabb Apex Legends-tartalmak kerülnek majd reflektorfénybe, miközben a játékosbázis is jelentős mértékben növekedhet majd a játék mobilos verziójának megjelenésével.

3.
3.
shatterhand
Akit nem kapott el a hájp,hogy most aztánez lesz a Fortnite killer azt nem érte meglepetésként a hír. Én is elvoltam vele. Végre egy nekemvaló battle royal. Hibátlan és ingyenes. Tökéletes.
AZ egyetlen gond,hogy láttam a Fortnite honnan hova nőtte ki magát és a legfontosabb: hogyan érte azt el. Apexet két hét után már kezdtem unni és vártam pontosan azt amitől a fortnite sikeres. A legelső szezonpass szivárgtatása után már tudtam,oké ez ennyi volt. Ugyanaz mint a codos battle royal. Kurvára nem csak új skin,karakter, szinezék, stb bizbaz hiányzik vagy kell még innen. Azokból max pénz jön, de csak attól még a játék 99%ban ugyanaz.
Apex ki van csiszolva mint fps., Jó a ping rendszer, a 3as csapatalapú játék, a karakterek azt ennyi. FPS így is úgyis.
Fortnite tps+ építkezés. És mellette folyamatosan megy a közösségépítés. A pályák minden szezonban változnak. És nem csak simán ez meg az lesz azt várd ki,stb. Adagolják apránként. Így a szezon váltás nem csak egy nap megy végbe,hanem napokig eltart egy felvezetéssel játék alatt, hogy aztán együtt "mozizzon" aki ott akar lenni a szezonváltáskor.
Kár az Apexért mert kurvajókat játszottunk új haverokkal...két hétig. De már nincs kedvem visszamenni mert a játék szinte ugyanazt adja ami volt.
2.
2.
Darksiders84
Nos ha nem erőltetik meg magukat akkor tényleg kevesen maradnak és jó lenne ha nem csak új karakterek jönnének mert ez így már nekem is kezd unalmas lenni így hogy előtte nem is multiztam online. Aki viszont már játszott hasonlókkal előtte valószínűleg már lelépett mivel azokba állítólag állandóan vagy újdonság. 80 lvl és 250 kill után még mindig nem értem akinek több ezres hogy a francba képes annyit játszani vele mert néha kb fél óra 1 még oké de már az se igazán.
1.
1.
godach
Most őszintén és tényleg csak mint laikus kérdezem.
Kaptunk egy tök jó játékot (nem tapasztalatból, mert nekem nem jött be) amivel el lehetett lenni sok órát.
Mindig ezzel a fránya lebontással jövök, de a saját értékrendemhez nézve ha már felé annyiért elszórakoztat mint amennyit kerestem... Megérte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...