Wolfenstein: Youngblood - lecsapnak a nővérek

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 25.
  • Videó
Link másolása
Befutott az első gameplay trailer a Wolfenstein: Youngbloodhoz, amely igaz, hogy csak alig 30 másodperces, de végre akció közben is megcsodálhatjuk azt, ahogy Jess és Soph Blazkowicz apjuk példáját követve leszámol a nácikkal.

A Wolfenstein: Youngblood egy meglehetősen izgalmas alkotásnak ígérkezik, mivel a két új főhősnek köszönhetően a szériában első alkalommal co-op kalandokban is részt vehetünk majd, ráadásul a játék hosszára sem lehet majd panaszunk, az előzetes értesülések szerint minden eddigi résznél hosszabb akcióra számíthatunk. A játék egyébként az 1980-as évek Párizsában játszódik majd, ahol a bebörtönzött BJ Blazkowicz nyomába eredhetünk, hogy láncait leverve fél Párizst is felszabadítsuk.

A Wolfenstein: Youngblood a jelenlegi tervek szerint PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen lesz elérhető július 26-tól.

13.
13.
user101
Szerintem borzasztó erőltetett és iszonyatosan kifáradt már a sorozat. Továbbra is az RTCW volt a legjobb rész, azóta folyamatos lejtmenet... :(((
10.
10.
Neo1989
Hát engem spec nem a karakterek kinézete érdekel. Meg ez egyébként is fps.
9.
9.
Elvonatkoztatva ettol az egesz feminaci akarmitol, sztem az elozo wolfi mar eleg szar resz volt, es bar tetszik ez a stilus felek eleg ures lesz, foleg h nyomott aron is jon...
8.
8.
Blueberry
Pom-pom lány hatás,csak nézétek meg őket külön ;) j
4.
4.
Abban van igazság,hogy már valóban fullbanyomják a kretént!Most kitalálták,hogy önkényesen dönthetnek abortusz vagy megtarom.Bezzeg,ha megfordítanánk,hogy egy férfi kizárólagos döntése alapján meg kell tartani vagy elvetetnie a gyereket akkor lenne ám háború!Ez a nagy szabadság így is már odáig fajult,hogy az útszéli ku.vák konzervatívabban öltözködnek mint az átlag!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...