Enhanced-kiadást kap a Pathfinder: Kingmaker

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Mint minden valamirevaló CRPG, a Pathfinder: Kingmaker is továbbfejlesztett változatot kap. Az Enhanced Edition júniusban érkezik, de nyugi, az alapjáték tulajdonosai ingyen frissíthetnek rá.

Noha az Owlcat Games a 2018 szeptemberi megjelenés óta rendszeresen frissítette a Pathfinder: Kingmakert, júniusban mégis befut egy Enhanced-kiadás. Mielőtt még a nép haragja a készítők nyakába hullna, elmondjuk, az alapjáték tulajdonosai ingyen frissíthetnek rá. 

De mit is kapunk a továbbfejlesztett verzióban? Érkezik egy új osztály, a Slayer, valamint egy új presztízskaszt, amellyel Swordlorddá képezhetjük magunkat. Lehetőségünk lesz elrejteni bizonyos ruhadarabokat, de emellett finomodik, több infót szolgált majd a kezelőfelület is. Nem fogunk vakon pislogni, amikor a csapattagjaink képességeire leszünk kíváncsiak, és már figyelmeztet a játék időben, ha egy időhatáros küldetés végéhez közeledünk. 

A Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Edition június 6-án érkezik, ugyanazon a napon, mint az utolsó DLC, a Stolen Lands, amely egy hatalmas kazamatába kalauzolja a kalandorokat. 

5.
5.
crytek
Bundlezva!

Humble Choice februárba többedmagával egyetemben:

Frostpunk
Frostpunk: The Rifts (DLC)
Pathfinder: Kingmaker
Book of Demons
CryoFall
OKAMI HD
Eliza
SHENZHEN I/O
Project Warlock
The Hex
Warstone TD
Underhero
Night Call
4.
4.
PPtrl
#2: Köszike a választ.:)
2.
2.
crytek
#1: Minden létező helyen megkapja ahol kiadták.
1.
1.
PPtrl
Reggelt. Ez az enhanced edition meglesz GOG-on is? Vagy csak Steamen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...