Death Stranding - titokzatos teaser érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 27.
  • Teaser
Link másolása
Alakulnak a dolgok Hideo Kojima új játéka körül, nagy eséllyel hamarosan tisztességes látnivalókat kapunk róla, de addig egy rejtélyes teaser videóval kell beérnünk. Lehet tippelni, mit látunk rajta.

Tegnap Hideo Kojima egy titokzatos teaser videót töltött fel a Twitterre a Death Strandingről. Eddig szinte semmit nem tudunk a játék sztorijáról, és a legújabb kedvcsinálóból sem derül ki sok. Az biztos, hogy "kötelet kell készítenünk" a címe alapján, de hogy miért, arról nem szól a fáma. 

A Death Stranding még ebben a konzolgenerációban napvilágot lát, a célplatform a PS4, és hamarosan használhatóbb kedvcsinálót és infókat kapunk róla. Mivel az E3-at kihagyja a Sony, így bármikor feltűnhet az új trailer. 

15.
15.
guba800
Vannak kétségeim ezzel kapcsolatban.szinte semmit nem tudunk rola.
14.
14.
user101
Könnyen lehet, hogy kodzsiomána fingja sincs a játékról és azért ad ki ilyen elfuserált semmitmondó trailereket, mert a rajongók agymenései alapján próbálja a semmiből összekalapálni az egészet. Szerintem iszonyatos csalódás lesz, de a sok idióta be fogja nyelni a hypot... Közben meg lesz vagy 3 pontos a cucc... :(((
13.
13.
markoci555
ez akkor még értelmes is lett volna, amikor alig volt róla videó, meg információ, most hogy már vannak többperces trailerek, iszonyat jó zenével, és színészekkel, sőt gameplay videók is, minek berakni egy ilyen alig valamit mutató szösszenetet?
12.
12.
gorbesz
az uj twin peaks jut eszembe errol. imadtam a regit, meg birom lynchet is, de az a sok ertelmetlen nem is tudom milyen iranyzatu hulyeseg, amiben nem latok misztikumot... nha pont ilyen mint ez a trailer :DD
11.
11.
kopic
Az lett volna a meglepo, ha nem egy sejtelmes video erkezik rola...
10.
10.
Rekettyés
Éljen a postás szimulátor!
9.
9.
KopyAti
Épp csak kötelet nem láttam a videóban! :)
Agymenés lesz ez, csak kérdés milyen formában!
8.
8.
Mortis
engem csak az utóbbi 1 évben kezdett érdekelni, leginkább az eddig kiadott anyagokat elemző videósok hatására, akik remek ötleteket vetettek fel a játékkal kapcsolatban. őrült japán agymenés, de nyugati 'realisztikus' (nem a japcsi féle animáció) tálalásban, high-end művészi dizájn kíséretében. ha nem is lesz élvezetes játék, a setpiece-szek és esztétikai érdemei miatt mindenképpen érdemes követni.
7.
7.
Macifasz
Én személy szerint már kezdem unni ezeket a sejtelmes trailereket a játék kapcsán. Gameplayt a népnek, mert az ígéretek és a nagy szavakat leszámítva, eddig semmit nem kaptunk. Persze, a tavalyi E3-on mutattak ilyen early gameplayt, de az kb. a szarnak volt egy pofon. 2016-ban jelentették be, Kojima féle nagy project ide vagy oda, a hitegetések mellett most már nagyon illene mutatni valami érdemlegeset is. A 2016-os b ejelentés után az egyik legjobban várt játék lett nálam, de mostanra eléggé hátra csúszott a listámon. :-(
6.
6.
Matt8888
Egy jó játék fejlesztése rengeteg idő. Ahogy növekedtek az igények úgy másik cégek is más terv szerint készítettek produktumokat.
5.
5.
DeKor
Hamarosan, hamarosan, hamarosan.
A Valve a Half-Life 3-mal bebizonyította, hogy a játékosok idegeit BÁRMEDDIG lehet húzni. És Kojima ezt alaposan ki is használja.
Kíváncsi vagyok, lesz-e valaha, aki ebbe belebukik, és a játékosok azt mondják, hogy "tudod mit, akkor inkább nem érdekel, dugd fel magadnak a játékodat."
4.
4.
Morgan88
Teljesen egyetértek az elözőekkel, nagyon túlhypeolt és eddig nagyon kevés informácio látott napvilágot. Csak Kojima neve jelent bármit is az egészben, nem akarom leírni de 2 éve csak promozzák, elvileg 2020 végéig ki kell hogy jöjjön. Realisztikusan talán májusban kiadják és reménykednek a legjobbakban. Meglátjuk
1.
1.
shatterhand
Fárasztó és túl van hajpolva ez a konima
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...