Tovább menetel előre a Dauntless

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 27.
  • Hír
Link másolása
Néhány nap alatt hatalmas siker lett a Phoenix Labs free-to-play címe, amellyel már több mint ötmillió játékos nyomul. A behemótok fenyegetése nem csökkent, de szerencsére van elég vadász, aki szembeszáll velük.

Pont a múlt héten számoltunk be róla, hogy remekül rajtolt a Dauntless - az első napon félmillió játékos nyomult a free-to-play címmel, de utána gyorsan összejött a négymilliós játékosszám is. Az anyag a minap újabb mérföldkövet ért el: a Phoenix Labs szerint már az ötmillió vadász is összejött. 

A Dauntless nagy előnye, hogy mindhárom platformon él a cross-play lehetőség, így nem nehéz magunknak társat találni a behemótok levadászásához. Mindössze egy fiók kell, és statisztikáinkat, eredményeinket bármikor átvihetjük egyik platformról a másikra. 

És persze már úton a Switch- és a mobilos verzió is, de ezek még nem rendelkeznek konkrét megjelenési dátummal. 

6.
6.
#4: Ezt a Raid Arenat tamogatom :-)
5.
5.
pecek
#3: igen, tényleg ennyi...sokat nem kell tőle várni, fél óta után láttál mindent :D
4.
4.
kanguru
Ennek akkor lesz jövője ha csinálnak egy rendszert ami generálja az új bossharcokat, variál a meglévők képességein stb. Ha csak az a tartalom lesz hogy egyesével megtervezett boss harcok az nagyon kevés időre köti le az embereket.

Nem véletlen van sok trash , quest és időhúzó feature az MMO-kban mint a Wow, bent kell tartani onlin az embereket és adni nekik kis "Carrot on stick" tartalmat.

Én mondjuk bírnám egy Arena rendszerben az összes Wow raid 25-40fős bosst raidelni mindenféle trash nélkül. Csak egy lobby és indul a raid, Kelthuzadtol Nerfarion, Cthunon at Lich Kingig :D Ha leverted a 70 bosst a heten akkor jon a Mythic 2-es fokozat es igy tovabb. PVE Raid Arena.
3.
3.
Mockoszpok86
Tényleg annyi, hogy belépünk páran és azt az egyetlen dögöt leöljük? Nem kevés ez egy kicsit? Ráadásul unalmas is! Remélem van más tartalom is benne és csak én bénáztam! :)
2.
2.
Zelgadis187
Nem jutok túl a főmenün.
1.
1.
GamerBagoly
Ez szép is jó, csak arra fel kell készülni arra, hogy simán lehet 80 ezres várólista mire be tudsz lépni. De nem tudom mennyi endgame tartalom lehet a játékban, tegnap kezdtem, csak pár szörnyet öltem le, de már most felmerült bennem mi a francot lehet majd csinálni, ha minden jelenlegi felszerelést legyártottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...