Wolfenstein: Youngblood - középpontban a grafika

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 27.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetes érkezett a MachineGames és az Arkane Studios alternatív idősíkon játszódó nácivadász alkotásához, melyben ezúttal az Nvidia által szolgáltatott grafikai funkciók kapták a főszerepet.

A Blazkowicz-nővérek mellett az Nvidia valós idejű sugárkövetése és az Adaptive Shading-támogatás már tutira ott lesznek a nácik lepte Párizsban, szóval a grafikára aligha lehet majd komolyabb panaszunk a játék PC-s verziója kapcsán. Ízelítő gyanánt pedig még egy rövidebb trailer is érkezett, melyet Matt Wuebbling, az Nvidia GeForce-részlegének marketinges fejese az alábbi sorokkal kommentált:

„A Wolfenstein: Youngblood egy innovatív epizódja annak az eredeti franchise-nak, melynek gazdag múltja van az előremutató technológiák alkalmazásában. A Bethesda által használt sugárkövetés drámaian fokozza a megjelenített kép minőségét, míg a NAS (Nvidia Adaptive Shading) kellő löketet ad a teljesítménynek.”

Hogy ez miként fog funkcionálni majd a gyakorlatban, az július 26-án derül ki, amikor a Wolfenstein: Youngblood elrajtol PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

14.
14.
user101
A szar büdös... De jól bevilágítva akár jól is nézhet ki... Sőt! Nézzen is ki jól... Mert hát a szar büdös!

Lejtmenet évek óta, csak a lényeggel nem törödik senki, a játék meg egyre unalmasabb és érdektelenebb... A szar továbbra is büdös... De legalább szépen csillog!
12.
12.
MzperXD
Jó lesz a sugár kőlövetés switchen :)
5.
5.
B-Shaggy
#2: Jaja Mortal Kombatnál is ez volt ugye.
4.
4.
PcSanyko
3.
3.
Darksiders84
#1: Még engem se győztek meg főleg hogy nyomott áron érkezik pedig elvileg rendes nagy résznek szánják. Ami érdekes hogy ahonnan szoktam venni felhívtak hogy nem akarom e előrendelni. Miért kell ennyire nyomulni mondtam eltudom dönteni ha valami érdekel arra felíratkozom mindig.
2.
2.
Mortis
1.
1.
Juha
Hát most dögöljek meg, ha itt valami egetrengetőt kellene látnom. Ez valahogy indie kategóriában fasza, de ennél a címnél még nem dobtak be olyat, hogy vásárlásra ösztönözzenek, egy ilyen trailer pedig elvileg ezért van... Lehet bennem van a hiba, a New Ordert szerettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...