Battlefield V - irány Kréta!

Nem nagyon kapkodja el a DICE az új pályák csepegtetését a Battlefield V-höz, ám úgy néz ki, hogy a héten az új hadjárattal végre új helyszín is vár ránk. Jön az 1941-es Operation Mercury és vele együtt Kréta.

Kommentek

#23
#22: Szerintem ne menj bele. Ez a kemperezés tipikusan rinya duma... Mint mikor Siege-ben nekiáll valaki hisztizni, hogy a defender csak kempel... Mellesleg a BF azon ritka játékok egyike, ahol a kempelés mégcsak nem is kifizetődő, legalábbis nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy az a camper másodszor is le tudjon lőni...

A cikkhez: szerintem b*szott jól néz ki a pálya. Kipróbálni még nem tudtam...
#22
#21: Mert, ha te katona lennél egy háborúban, akkor berohannál az ellenség közé, nem pedig fedezékből lőnél rájuk. Én azt mondom, hajrá!
#21
camperpöcsöknek való
#20
#17: Oké ez jó volt :D
#18
#17: Ne reagálj rá. Kedvenc trollunk a srác.
#17
#7: Nagy jampi vagy :) 72 kill, ez igen. Ez már teljesítmény.
Csak az a baj, hogy a BF4 fiktív alapokon nyugszik, ugyanis nem volt még "shanghai csata". Ellenben a BF5 csatái már történelem, így valamilyen szinten bele lehet kötni az ilyesmibe. Nem szoktam szellemi párbajt vívni fegyvertelen emberekkel, de néha kivételezek. :)
#16
#15: Anyám... Azért a vaskeresztet felfestették a szárnyra, biztos ami tuti.
#15
#13: Tessék, itt van :

https://www.youtube.com/watch?v=GoJeRFPQCvg

Ez egy AAA stúdió játéka. Németek egy szôvetségesekkel teli C47-bôl ugranak ki.
Mikor már sokadszorra mentek neki a retardált svédeknek, hogy még fél évvel késôbb is bent van (anno az alfa verziókor azt nyilatkozták, hogy csak ideiglenesen hagyják így a németeknek...) azt mondták, hogy inkább új jármuveket modelleztek le és azért hagyták így. Mondjuk elôszor inkább befejezhették volna a játékot.
#14
#12: Conquest assault egy remek játékmód, anno BF3-ban imádtam. Karkandban komoly darálások voltak az A zászló elôtt, de mi a szakasszal mindig áttortunk a szigetre, vagy oldalt fent a D-re. Sharqi volt a legjobb, ott a ruszkik mindjárt 2 oldalról támadtak. Szépen fel lett építve az a pálya.
#13
#10: Én utoljára a BF3-mal játszottam. Ezzel nem. Amit mondasz az pedig nem látszik a videón.
#12
#9: Ez régebben volt, lehet, hogy te még nem nyomtad akkor (nem tudom mióta játszol vele). A Hamada anno úgy indult sima conquest módban is(!), hogy egy csapaté volt az egész map kezdetkor...az összes zászló elfoglalva és a másik csapat meg A és B irányából jött, viszont több ponttal indult neki (ezt értettem én aszimmetrikus kezdésnek). És ha a "támadó" csapatnál csak 10-12 degenerált nem jött rá, hogy az A, B csak egy húsdaráló és kerülőúton a C vagy G felé kéne menni, akkor kb az első 2 percben akkora hátrányba kerültünk, hogy onnantól esényltelen volt.
#11
#6: Csak hát tudod.. cut content as live service.
#10
#2: Az még nem is baj, de az, hogy a németek C-47 repülőkből ugrálnak ki Airborneban az azért nagyobb ?
#5
#3: Aligha.
#4
Az aszimmetrikus kezdés a hamadán már egyszer megbukott, kíváncsi leszek.