Az Epichez igazolt az Overwatch League főnöke

  • Írta: szlav
  • 2019. május 28.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Blizzard csapata elveszítette az Overwatch esportdivíziójának legfőbb fejesét, Nate Nanzert. Az Overwatch League atyja az Epic Games csapatához csatlakozott, hogy átvegye a Fortnite esportvezetését.

Az Overwatch, mint esport elsődleges arca és az OWL atyja elhagyta a Blizzard berkeit, hogy az Epic Games oldalán a Fortnite online versenyeinek az élére álljon. Nate Nanzer nélkül valószínűleg sosem jöhetett volna létre a Blizzard legjövedelmezőbb esportkezdeményezése, az Overwatch League, legalábbis biztosan nem a jelenlegi formájában.

Nanzer Twitteren jelentette be a döntését, ahol egyben meg is köszönte a játékosok eddigi lelkesedését és a kollégái munkáját. Elmondása szerint a Blizzard elhagyása élete eddigi legnehezebb döntése volt, hiszen igazán nagyszerű közegben dolgozhatott.

Elárulta, hogy az OWL sikereit elsősorban nem neki, hanem a rajongók támogatásának és a ligát szervező embereknek köszönhetik. Nanzer helyére egyébként Pete Vlastelica, a Fox Sports korábbi vezetője áll majd.

Úgy tűnik tehát, hogy az Epic komoly figyelmet szentel annak, hogy az esportok világában is szilárdan megvesse a lábát. Nanzer elsősorban a továbbra is hatalmas sikereknek örvendő Fortnite kompetitív versenyszervezését felügyeli majd, ez azonban nem az egyetlen olyan cím az Epic tarsolyában, amely virágzó esportszcénával rendelkezik. ne feledjük, hogy a Psyonix felvásárlásával hozzájuk került a Rocket League is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...