The Last of Us: Part II - közeleg a trailer és a dátum?

Két különböző forrásból érkezik a pletyka, miszerint a Sony még ezen a héten meglephet minket a The Last of Us: Part II következő előzetesével és leránthatja a leplet a megjelenés pontos dátumáról is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
Kész...meg is van a válasz. November 8 Death Stranding.
#16
Az eredeti jàtèk filinget szinte soha nem lehet visszahozni az ùjabb rèszekkel, hiszen maga az ùjdonsàg hiànya az, ami ezt valamilyen szinten gàtolja. Nekem pl tetszik az előzetes trailerek alapjàn amit làtok, de tisztàban vagyok vele, hogy mind grafikailag, mind törtenetileg szinte teljesen màs művel fogok majd jàtszani, màr a piacra kerülès első napjàn vàrhatòan.
#15
#14: Melyik novemberben?
#14
#3: Novemberben jön! ;)
#13
#12: Pénzügyi év szempontjából ez bőven lehet február is akár.
#12
Én biztosra veszem, hogy a Last of Us 2 idén megjelenik. A Sony sikeres pénzügyi évéhez kell egy nagy ugrás a bevételekben az év végére. Jelenleg semmi nagy cím nincs bejelentve a holiday seasonra, szóval nem kérdés, hogy egy PS exklúzív biztosan jönni fog abban a periódusban.
#11
#4: Az nekem is eléggé pedig az első nagyon tetszett.
#10
#9: Semmivel nem tart tovább a fejlesztés mint mondjuk az RDR2-é. Amíg megjelennek meg csak elmegy 1-1 millió COD meg Fifa....
#7
#1: Xdddddddd
#6
#5: Az teljesen biztos, hogy a The Last of Us Part II és a Death Stranding is PlayStation 4-re fognak megjelenni.
#5
#3: A Death Stranding talán már bőven kész is van. De a sony nem fogja "ellőni" a puskaport, ha nem muszáj. Buta dolog volna egymásra halmozni a népszerűbbnek ígérkező darabokat. Az is lehet hogy hagyják a játékot csiszolgatni még a ps5 megjelenéséig.
#4
Ettől a játéktól az első trailer nagyon elvette a kedvemet... szóval bőven kihagyható.
#3
Idén egyikből se lesz semmi. A Death Stranding pedig tipikus az a játék amit csak azzal lehet eladni hogy Kojima, Silent Hill meg Norman Reedus. Mert maga a játék amit láttam belőle egy elvont üres valami.
#2
#1: Ez hol volt? :D
#1
Ilyen faszom híreket
"A Borsodi Szemle c. lap forrása szerint, van némi esély arra, hogy a héten nem lesz Death Stranding és The Last of Us 2 premier.
Bár a feltételezés még nem hivatalos, de ugyan ez az újság hozta le, hogy nem lesz God of War Xbox-ra, úgyhogy nem ez lenne az első alkalom, hogy bennfentes infókat teregetnek ki"