11 percig pörög a The Surge 2

  • Írta: szlav
  • 2019. május 28.
  • Videó
Link másolása
Tartalmas játékmeneti videó érkezett a Deck 13 következő üdvöskéjével, a The Surge 2-vel kapcsolatosan. A PC-n futó demó bemutatja az új ellenfeleket, fegyvereket és néhány új harci mechanikát is láthatunk.

A 2017-es The Surge idén megkapja a folytatását, a Rock Paper Shotgun csapata pedig már most kipróbálhatta a játék PC-s verzióját. A 11 percnyi tömény játékmenet során rengeteg repkedő végtagot, lomha exoruhát és félelmetes gépszörnyeteget láthatunk - nem is várnánk mást a The Surge második részétől.

Akad azonban újdonság is bőven, amire érdemes felfigyelnünk. A legszembetűnőbb talán a parkos környezet, ami hatalmas felfrissülést jelent az első epizód gyártelepei után. Itt találkozhatunk a gyorsan mozgó őrökkel, akik párban pásztázzák a terepet, vagy álcázva lesik a léptünket. Ellenük kifejezetten hatékonynak tűnik a drónunk, amelyet ezúttal sokkal részletesebben testre szabhatunk majd. Amíg apró pajtásunk célba veszi az egyik ellenfelet, addig mi lefoglalhatjuk a másikat.

A The Surge 2 átdolgozott harcrendszerének egyik legnagyobb újdonságát a többféle irányból érkező, s így többféle irányban blokkolható támadások jelentik. Nem elég, hogy jól kell időzítenünk a védekezést, arra is ügyelnünk kell majd, hogy a csapás melyik irányból érkezik. Ez a megoldás a For Honor párbajrendszerére emlékeztethet bennünket - biztos, hogy nem könnyíti majd meg az amúgy is piszkosul nehéz játékot.

A The Surge 2 idén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

4.
4.
godach
Ebben a formában, el tudnék képzelni egy jó kis Warhammert is. Ott is adottak lennének a dolgok :D
3.
3.
gorbesz
#2: Szinten zenesz. Nagyon megy a scifi kornyezet ehhez a genrehez. Meg az operationsban szolo bugyuta zene is beleitta magat a fejembe
2.
2.
RebornSoul
Én az utóbbi időben végigvittem az összes SoulsBorne / Souls-like játékot és a The Surge szerintem számos olyan aprósággal, jellegzetességgel rendelkezik, ami a zsáneren belül kiemelkedővé és egyedivé teszi. Én is nagyon várom a folytatást. :D
1.
1.
godach
Nálam szerintem első napos vétel lesz. Annyira rápörögtem most az elsőre, hogy sosem gondoltam volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...