Késnek a Warhammer 40.000: Inquisitor új tartalmai

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 28.
  • Csúszás
Link másolása
Hogy a lehető legpolírozottabb élményt nyújtsa a játékosoknak, a budapesti Neocore Games úgy döntött, elhalasztja pár héttel a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr 2.0-s frissítését és standalone kiegészítőjét.

Az eredeti tervek szerint ma debütált volna PC-n a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr 2.0-s frissítése és a játék Prophecy alcímet viselő önállóan futtatható kiegészítője, a fejlesztők azonban az imént bejelentették, hogy további polírozásra szorulnak az új tartalmak: a frissítés így június 20-án, az expanzió pedig július 30-án érkezik. (A konzolos változatok esetében még mindig nem kaptunk pontos időpontot.)

Ahogy azt a verziószám is sejteti, a 2.0-s frissítés egy nagyobb lélegzetvételű update lesz, a Neocore a weboldalán hosszasan fejtegeti, hogy milyen változtatásokra számíthatnak a rajongók. A 25 dolláros Prophecy ezzel szemben vadonatúj tartalmakkal várja a játékosokat, és bár a készítők az alapjátékot is ajánlják mellé, a csomag önmagában is futtatható. Bemutatkozik egy új kaszt a Tech-Adept Inquisitor személyében, a történet pedig három további fejezettel bővül.

1.
1.
shatterhand
Tavaly pont emiatt mondtam le róla. Meguntam a folyamatos csúszást a konzolos verzioknal. 1-2szer még elnézi az ember,de egy idő után már elszáll a lelkesedés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...