PC-re tart a Spyro Reignited Trilogy

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 28.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a hivatalos bejelentés még várat magára, a tajvani korhatár-besorolásért felelős szervezet honlapjára már kikerült a Spyro Reignited Trilogy PC-s változatának adatlapja.

Úgy tűnik, a Crash Team Racing: Nitro-Fueled mellett tartogat más meglepetéseket is remake-fronton az Activision, hamarosan ugyanis bejelenthetik a Spyro Reignited Trilogy PC-s változatát.

A játék adatlapja már kikerült a tajvani korhatár-besorolásért felelős szervezet honlapjára (ami általában jó jel), sőt a port fejlesztőjére is fény derült: eszerint az átiratot az Iron Galaxy csapata készíti el. Habár switches kiadásról ezúttal nem érkezett hír, egy korábbi szivárgás kapcsán az is előkerült már, így jó eséllyel az is befuthat előbb-utóbb.

A Spyro Reignited Trilogy eredetileg PS4-re és Xbox One-ra jelent meg, a tesztünket itt olvashatjátok el róla.

9.
9.
#6: Te hol élsz, a 90-es években? Kurvára nem warezolok már semmit, régen floppyn igen, de ma bazmeg egy sale-ben kb 5 euró volt egy Deus Ex Mankind Divided, 300 Ft-ért meg kétszer végigjátszottam a Gears of War-t PC-n game pass-szal. Ami amúgy 150 Gb letöltve. Ha te azt lewarezolod 300 Ft helyett akkor vagy rohadt nagy csóró lúzer vagy vagy simán csak hülye :D De hajrá! Warezoljad le, jézusom...
8.
8.
user101
Valahol egyébként érdekes az igazság-szolgáltatás és bűn-üldözés hozzá-állása is a témához. Mintha szándékosan hunynának szemet a torrent oldalak fölött... Nem igazán értem a dolgot. Bezzeg a negatív kommentelőket, vélemény alkotókat van idejűk üldözni... Az egész tetves youtube strike is pont erről szól... :(((
7.
7.
DarkLord
#4: Mondjuk annak tényleg örülnék, ha 3000-ért tele tolnád a tankomat, akkor tuti, mindig hozzád mennék.

Ja mindenki szentfazék. Én aktív vásárló vagyok, aki szerintem elég sokat költött a hobbijára az elmúlt 20-on x év alatt és azt, hogy töltök le játékokat , miért tagadnám? Kíváncsiságból azért nem fizetek 10 ezret egy játékért, ami valószínű nem is érdekel, de kipróbálom 1 órát a kalóz verziót azt törlöm, ha nem érdekel ennyi.
6.
6.
logic5
óóó itt mindenki milyen szentfazék :D Senki nem warezol, mindenki megveszi az eredetit ugye? :D Húzzatok már
4.
4.
godach
(nem tudom, de ha pc-re kijön , majd belenézek kalóz fronton hátha tényleg jó játék).

Ezért úgy behívnálak vagy 2 hét próbamunkára, amit végül nem fizetek ki. Vagy fél kiló kenyeret adnék két kiló áráért.
Esetleg, tankoláskor 3000-ért teleraknám a kocsid. Gondolom azon is így mosolyognál :D
3.
3.
#1: Büszke lehetsz a kalóz-megtekintésedre, én is büszkélkednék vele mindnehol...
2.
2.
Darksiders84
#1: Nagyon szépen felújították de felnőttként már nem biztos hogy annyira leköt a rengeteg gyűjtögetés.
1.
1.
DarkLord
Nekem ez kimaradt anno, szeretem a gyerekes játékokat, de ez már túl "márcos" volt számomra vagyis így láttam, amit láttam belőle :D Lehet azt egy jó játék (nem tudom, de ha pc-re kijön , majd belenézek kalóz fronton hátha tényleg jó játék).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...