The Witcher 3 - jöhet a switches átirat?

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Az ázsiai Taobao online webáruház oldalán bukkant fel pár kép erejéig a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switchre szánt verziójának a doboza. Elképzelhető, hogy a Nintendo konzoljára tart a CD Projekt RED alkotása?

A képeken szereplő borító egyébként egészen hivatalosnak tűnik, a mellette lévő adatok szerint az átirat 2019 szeptemberére várható. Ugyanakkor a hivatalos megerősítésig érdemes kellő óvatossággal kezelni az infót.

A legnagyobb kérdőjel ugyanis a Switch hardveres erejében rejlik; a Nintendo konzoljánál jóval gyorsabb PlayStation 4 és Xbox One is sokat szenvedett a játék megfelelő minőségű futtatásával. A 2015-ös rajt során a stabil 30 fps csak egy távoli álomnak tűnt, amit számtalan javítás és optimalizáció után három évvel később, az 1.61-es patch óta sikerült nagyjából elérni.

A Switch esetében azonban jóval gyengébb teljesítményről beszélhetünk, a játék stabil futtatása szinte elképzelhetetlen feladatnak tűnik. Ha azonban a CD Projekt RED csapata mégis belevágott volna a fejlesztésbe, akkor a szeptemberre belőtt megjelenés miatt feltehetőleg hallani fogunk róla a jövő hónapban esedékes E3 alatt. A játék Switchre tervezett verziójáról egyébként közel sem ez az első pletyka, februárban például a GOG álláshirdetései engedtek hasonló módon az átirat érkezésére következtetni.

11.
11.
Codehook1337
Volt szo nemreg egy erosebb switchrol. Lehet arra fog erkezni.
9.
9.
kopic
Graf milyen szintnek felelne meg? Super low? XO valtozat asszem a low-medium kozotti szintet ut csupan. Ne vicceljunk mar azert...
7.
7.
Fooxfire
#4: Miután az ARK-ot úgy portolták ahogy, az emberek csak a negatyvat látják a switch-ben. Pedig ez a konzolok abarth 500-as a!
5.
5.
user101
Erkölcsileg nem hiszem, hogy lehetne hibáztatni a CD-Projektet, mert lehajol egy kis apróért !? Az vesse rájuk az első követ aki nem ezt tenné!

Másfelől, ha a GTA V-öt meg tudták csinálni x360-ra, akkor ez sem hiszem, hogy lehetetlen. Nyilván majdnem minden dinamikus bevilágítást és árnyékot a minimumra csökkentenek ( a statikusak maradnak ), de mivel alapvetően a design zseniális, ez még így is jól fog kinézni!

Én örülök neki, ha a saját lábukon megállnak és képesek maradnak további remek játékokat finanszírozni anélkül, hogy kényszerből beálljanak egy kiadó mögé aki a kreatív kontrollal tönkretesz mindent...
4.
4.
PapaYeti
Miért is ?

https://gepigeny.hu/jatek/the-witcher-3-wild-hunt

https://gepigeny.hu/jatek/doom-2016

miért kell a switchel ezt mindig automatikusan eljátszani ? :) gond nélkül lehet jó kis port... .

A rymen kívül elég jól sikerültek ezek a próbálkozások én pl alig várom a Vampyrt is :)
2.
2.
Heldengeist
Ezt kb. vissza kell rakni az első rész motorjára és még akkor sem hiszem, hogy bírná a 720p-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...