Idén Death Stranding, jövőre The Last of Us: Part II?

A jelek szerint a mai nap folyamán Death Stranding-bejelentést kapunk, aminek a részeként a megjelenési dátumról is lerántja a leplet a Sony. Persze ahogy az lenni szokott, a kiadó most sem úszta meg szivárgás nélkül.

Attól, hogy a Sony kihagyja az E3-at, még csepegtethet bejelentéseket és látnivalókat a következő hetekben, a napokban pedig az is világossá vált, hogy a mai nap folyamán egy Death Stranding-bemutatónak örülhetünk, amit a PlayStation Twitch-csatornáján követhetünk majd figyelemmel.

A nagy csinnadrattából már többen arra tippeltek, hogy itt a játék napra pontos megjelenési dátuma is terítékre kerülhet, és ők bizony nem is tévedtek: ahogy az lenni szokott, a marketinggépezet most sem üzemel rezzenéstelenül, így véletlenül hamarabb élesítették a játék előrendelői oldalát a PlayStation Store-ban, a PlayStation tajvani Facebook-oldalára pedig idő előtt lőtték ki a premier időpontját, ami nem más, mint 2019. november 8.

További érdekesség, hogy minderre a Kotaku újságírója, a mindig jól értesült Jason Schreier is rákontrázott, aki egy retweetben nyugtázta a fentieket, és mellékesen bedobta, hogy épp most hallotta, hogy a The Last of Us: Part II 2020 elején, talán februárban kerülhet boltokba. Schreier szerint a The Last of Us folytatását is 2019 őszére tervezték eredetileg, a csúszás okáról viszont már nem mesélt.

Akárhogy is, a Death Stranding kapcsán már ma okosabbak leszünk, és jó eséllyel a The Last of Us: Part II infóira sem kell sokat várnunk. Amint van friss hírünk, jelentkezünk.

29 komment - szólj hozzá!