Idén Death Stranding, jövőre The Last of Us: Part II?

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint a mai nap folyamán Death Stranding-bejelentést kapunk, aminek a részeként a megjelenési dátumról is lerántja a leplet a Sony. Persze ahogy az lenni szokott, a kiadó most sem úszta meg szivárgás nélkül.

Attól, hogy a Sony kihagyja az E3-at, még csepegtethet bejelentéseket és látnivalókat a következő hetekben, a napokban pedig az is világossá vált, hogy a mai nap folyamán egy Death Stranding-bemutatónak örülhetünk, amit a PlayStation Twitch-csatornáján követhetünk majd figyelemmel.

A nagy csinnadrattából már többen arra tippeltek, hogy itt a játék napra pontos megjelenési dátuma is terítékre kerülhet, és ők bizony nem is tévedtek: ahogy az lenni szokott, a marketinggépezet most sem üzemel rezzenéstelenül, így véletlenül hamarabb élesítették a játék előrendelői oldalát a PlayStation Store-ban, a PlayStation tajvani Facebook-oldalára pedig idő előtt lőtték ki a premier időpontját, ami nem más, mint 2019. november 8.

További érdekesség, hogy minderre a Kotaku újságírója, a mindig jól értesült Jason Schreier is rákontrázott, aki egy retweetben nyugtázta a fentieket, és mellékesen bedobta, hogy épp most hallotta, hogy a The Last of Us: Part II 2020 elején, talán februárban kerülhet boltokba. Schreier szerint a The Last of Us folytatását is 2019 őszére tervezték eredetileg, a csúszás okáról viszont már nem mesélt.

Akárhogy is, a Death Stranding kapcsán már ma okosabbak leszünk, és jó eséllyel a The Last of Us: Part II infóira sem kell sokat várnunk. Amint van friss hírünk, jelentkezünk.

29.
29.
Robilluma
A cinematic - gameplay kombót látva nincs is több kérdésem :D
Azonnal.
28.
28.
Robilluma
A normálisabb emberek meg úgy vannak ezzel h ha egy játékról ami érdekli őket jön egy teaser v trailer akkor az megnézik. Ha négy év alatt jön négy akkor azt a 'rengeteget' megpróbálják bezsúfolni sűrű életük menetrendjébe annak ellenére is h minden levegővételnyi idő elpazarlása gigantikus következményekkel járhat. Érdekelt ez a kézlenyomatos teaser, megnéztem. Kb xart se lehetett látni benne. Ennyi. Jön majd még egy azt is megnézem. De nem az alapján alkotok véleményt h x éve bejelentették és már unom az infómorzsákat, v túl kevés :)))) Ha vki így van vele ne is nézze ezeket, várjon egy release dátumot, ha az meg van nézzen meg két gameplayt és ha teccik játsszon. De van aki gameplayt se néz és úgy játssza. Én se szoktam öt percnél többet nézni semmilyen gameplayből ha meg akarok venni egy játékot vmiért, inkább megtapasztalom a játékmenetet mintsem előre megmutassák.
A Death Strandingről ami eddig jött (kb 3-4 vidi) az kjól nézett ki bár nem játékmenet volt de engem pl megvett. És ha lesz egy gameplay is és 2-3 perc után úgy leszek vele h teccik akkor onnantól már nem nézek semmit a játékról csak megveszem és várom a novembert.
Egyszerűen nem értem itt mi megy. Véleményalkotás egy még meg sem jelent játékról, meg hisztik a túl sok v túl kevés infóról, stb. Mintha egy megjelenő könyvnél arról veszekednének az emberek h miért nem lehet előre elolvasni belőle 20 oldalt, meg miért mondta az író két éve h készül a mű és még sehol, meg mondjon már valamit a történetről mert lutriba nem vesz senki könyvet.
Egy az eddig látottak alapján látványvilágában teljesen egyedi és lenyűgöző játék + Sony. Sztem ennyi.
Bár nem szeretnék belefolyni a kinek mi baja van a játékkal kapcsolatban, de tulképpen mi is? Évekkel ezelőtt bejelentették, elkészült, eddigi videók látványosak és most fél évvel a megjelenés előtt valszeg kapunk egy gameplayt is. Ez marketing szempontból sincs sem túlszopva, sem az arcodba tolva, sem radar alatt. Kb ahogy kell. Sztem.
26.
26.
ABorealis27
Végül 8:53 lett, hatalmas meglepetésre felkerült a PS youtube csatornájára, mindazoknak, akiket nem érdekelt a twitch-es stream.
23.
23.
DeKor
Amit most látunk ebben a loopolt videóban, azt úgy nevezik, hogy elbaltázott marketing. Arra az egyre lesz jó ez az egész, hogy egy csomó ember ránéz 2 percre, rájön, hogy ez nem érdekli és továbblép, de a végén jól fog mutatni az adat, hogy ezt a trailert több millióan látták.
Ezt az adatot aztán majd felhasználják a további marketinghez. Akinek nincs még elege a nem kicsit túltolt hájpból, az majd jól felkapja erre a fejét, és azt fogja gondolni, hogy ha valamire ennyien kíváncsiak voltak, az biztosan valami jó dolog. Ellenben azok, akik már az elejétől kezdve igyekeztek tájékozódni a játékról, de kellően kritikus szemléletűek, mostanra rájöttek, hogy Kojima csapata túl sokat bíz a marketing erejére, ami kissé bizonytalanná teszi a játék saját erejét.
Így a végén Kojima épp azoknak az embereknek egy jó részét veszíti el, akik rajongóként bíztak az ő személyében, és helyette olyanokat kap, akik nem feltétlenül értik őt, csak felültek a hype vonatra.
17.
17.
Uborka2
#14: Azt vágom de nincs kedvem 3 órat várni.
16.
16.
DeKor
#3: A Days Gone trailere is 2016-ban jelent meg, és mekkora játék lett már! A The Last of Us második része nem sokkal van lemaradva tőle megjelenési idő tekintetében.
14.
14.
Pajti
Ahogy tellik az idő folyamatosan többet lehet látni a képből... Aki nem értené...
13.
13.
Uborka2
Ami a Twitch-en megy az egy trollkodás akar lenni, hogy az eddigi tralerekre rátettek egy ilyen kézlenyomat filtert?
9.
9.
azureknight0715
Mostmár a kép fele látszik és mostmár maga a gameplay része is kivehető
6.
6.
kamgecam
#3: 4 év fejlesztés az nem is sok, sőt! Csodálkozok hogy ilyen gyorsan kijönnek. Azt hittem ps5 nyítócímek lesznek. :)
5.
5.
kamgecam
Tökéletes. Nov Deat Strending, 2020 február vagy március pedig TLoU2! :)
3.
3.
Glassofwhiskey
2016-ban jött ki az első trailer a TLOUP2-höz, azóta húzzák a rajongók agyát. Ne hogy már jövőre adják ki, ennyit már képtelenség várni valamire, ez kezd elég szemét dolog lenni....
2.
2.
azureknight0715
Amugy merem állítani hogy a kezel alatt maga a trailer ment. Ki lehetett már venni egy két alakot stb. Jól csinálja Kojima, elégé stílusos :D
1.
1.
DeKor
A "csúszás" oka egyszerű. Miért is adna ki két húzónak ígérkező címet a Sony egymás nyakára tolva? Elég időnek kell eltelnie a Days Gone és a Death Stranding között, azután pedig a Death Stranding és a The Last of Us Part II között.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...