Idén Death Stranding, jövőre The Last of Us: Part II?

A jelek szerint a mai nap folyamán Death Stranding-bejelentést kapunk, aminek a részeként a megjelenési dátumról is lerántja a leplet a Sony. Persze ahogy az lenni szokott, a kiadó most sem úszta meg szivárgás nélkül.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#29
A cinematic - gameplay kombót látva nincs is több kérdésem :D
Azonnal.
#28
A normálisabb emberek meg úgy vannak ezzel h ha egy játékról ami érdekli őket jön egy teaser v trailer akkor az megnézik. Ha négy év alatt jön négy akkor azt a 'rengeteget' megpróbálják bezsúfolni sűrű életük menetrendjébe annak ellenére is h minden levegővételnyi idő elpazarlása gigantikus következményekkel járhat. Érdekelt ez a kézlenyomatos teaser, megnéztem. Kb xart se lehetett látni benne. Ennyi. Jön majd még egy azt is megnézem. De nem az alapján alkotok véleményt h x éve bejelentették és már unom az infómorzsákat, v túl kevés :)))) Ha vki így van vele ne is nézze ezeket, várjon egy release dátumot, ha az meg van nézzen meg két gameplayt és ha teccik játsszon. De van aki gameplayt se néz és úgy játssza. Én se szoktam öt percnél többet nézni semmilyen gameplayből ha meg akarok venni egy játékot vmiért, inkább megtapasztalom a játékmenetet mintsem előre megmutassák.
A Death Strandingről ami eddig jött (kb 3-4 vidi) az kjól nézett ki bár nem játékmenet volt de engem pl megvett. És ha lesz egy gameplay is és 2-3 perc után úgy leszek vele h teccik akkor onnantól már nem nézek semmit a játékról csak megveszem és várom a novembert.
Egyszerűen nem értem itt mi megy. Véleményalkotás egy még meg sem jelent játékról, meg hisztik a túl sok v túl kevés infóról, stb. Mintha egy megjelenő könyvnél arról veszekednének az emberek h miért nem lehet előre elolvasni belőle 20 oldalt, meg miért mondta az író két éve h készül a mű és még sehol, meg mondjon már valamit a történetről mert lutriba nem vesz senki könyvet.
Egy az eddig látottak alapján látványvilágában teljesen egyedi és lenyűgöző játék + Sony. Sztem ennyi.
Bár nem szeretnék belefolyni a kinek mi baja van a játékkal kapcsolatban, de tulképpen mi is? Évekkel ezelőtt bejelentették, elkészült, eddigi videók látványosak és most fél évvel a megjelenés előtt valszeg kapunk egy gameplayt is. Ez marketing szempontból sincs sem túlszopva, sem az arcodba tolva, sem radar alatt. Kb ahogy kell. Sztem.
#26
Végül 8:53 lett, hatalmas meglepetésre felkerült a PS youtube csatornájára, mindazoknak, akiket nem érdekelt a twitch-es stream.
#25
#20: Legalább vennéd a fáradságot, hogy ránézz egy nyamvadt órára, rájönnél, hogy nem 2 perc ismétlődik, hanem szűk 6. És senki nem mondta, hogy várni kell, előbb-utóbb elfogynak a kezek. Én reggel óta egyszer, pont tíz perce néztem rá, és lőn világosság.
"Mutassanak végre bármi érdemlegeset, eddig nulla." Kíváncsi lennék, hogy mi az ami már a nagyobb, mint nulla halmazába esik nálad? Ezen az oldalon a 48 perces CP2077 gameplay demóba is kötelező belekötni.
Aang szerint meg a TLoU2 11 perces gameplay előzetese "sem volt egetrengető". Anyám borogass. Ezek szerint, ha valakinél van kés, pisztoly, netán íj, és azokkal szaladgálva harcol, akkor az egykutya. Pff.
#24
November 8.
#23
Amit most látunk ebben a loopolt videóban, azt úgy nevezik, hogy elbaltázott marketing. Arra az egyre lesz jó ez az egész, hogy egy csomó ember ránéz 2 percre, rájön, hogy ez nem érdekli és továbblép, de a végén jól fog mutatni az adat, hogy ezt a trailert több millióan látták.
Ezt az adatot aztán majd felhasználják a további marketinghez. Akinek nincs még elege a nem kicsit túltolt hájpból, az majd jól felkapja erre a fejét, és azt fogja gondolni, hogy ha valamire ennyien kíváncsiak voltak, az biztosan valami jó dolog. Ellenben azok, akik már az elejétől kezdve igyekeztek tájékozódni a játékról, de kellően kritikus szemléletűek, mostanra rájöttek, hogy Kojima csapata túl sokat bíz a marketing erejére, ami kissé bizonytalanná teszi a játék saját erejét.
Így a végén Kojima épp azoknak az embereknek egy jó részét veszíti el, akik rajongóként bíztak az ő személyében, és helyette olyanokat kap, akik nem feltétlenül értik őt, csak felültek a hype vonatra.
#22
#21: Egy csomó játék van aminél meg a fél gameplay-t letolták megjelenés elött. Külön "figyelni" kellett hogy ne spoiler-ezze el az embernek.... És ettől jobbak lettek ?
#19
#10: Most őszintén, mitől körvonalazódik ez ? Főleg "durván" ? Mert nem volt fél óra gameplay még ??? Én nem mondom hogy jó lesz, de ez elég demagódóg szöveg volt már ne is haragudj....
#18
#15: Ha nem érdekel minek nézed? Ilyen egyszerű... Nem kötelező a disznótor
#17
#14: Azt vágom de nincs kedvem 3 órat várni.
#16
#3: A Days Gone trailere is 2016-ban jelent meg, és mekkora játék lett már! A The Last of Us második része nem sokkal van lemaradva tőle megjelenési idő tekintetében.
#14
Ahogy tellik az idő folyamatosan többet lehet látni a képből... Aki nem értené...
#13
Ami a Twitch-en megy az egy trollkodás akar lenni, hogy az eddigi tralerekre rátettek egy ilyen kézlenyomat filtert?