E3 2019: Nem látjuk majd az új Need for Speedet

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 29.
  • Hír
Link másolása
Habár az Electronic Arts idén nem tart hagyományos sajtókonferenciát, a játékaival lehet majd találkozni az E3-mal párhuzamosan futó EA Play során. Kivéve az új Need for Speeddel, azt még nem mutatják be júniusban.

Először is szögezzük le, nehogy álmatlan éjszakáitok legyenek emiatt: idén ősszel kapunk új Need for Speed-epizódot. Egyrészt ezt már az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésekor is megerősítették az illetékesek, másrészt most lesz huszonöt éves a sorozat, szóval ha szerencsénk van, még jó is lesz a folytatás.

A rossz hír viszont az, hogy a játékot még nem mutatják meg az E3-mal párhuzamosan futó EA Play során, így arról a korábbi Need for Speedekhez képest valamivel később (talán az augusztusi Gamescomon?) hullhat le a lepel. Az EA az erről szóló blogposztban nem is árult el konkrétumokat a játékról, az írásból maximum annyi olvasható ki, hogy lesznek benne autók, és még testre is szabhatjuk őket. Nahát.

6.
6.
Anti4730
#5: Szerintem az iranyitas megszokas kerdese, minden iranyitast ki lehet tapasztalani bele lehet tanulni.
5.
5.
Krezy
#1: Nem volt rossz a Payback, sőt az előtte lévő NFS se, 1 apró kis hiba kivételével ami egy autós játéknál eléggé gáz a fejlesztők részéről, mégpedig az, hogy iszonyat rossz volt az irányítás, nem is.. Konkrétan szégyen :D az elődökhöz képest hatalmas vissza lépés, a generáció autós játékainak irányítása mérföldekkel jobb ennél..
4.
4.
ollie92
Te jó ég, akkor milyen félkész hulladékkal jönnek ki ősszel ? Az EA komolyan hülyének nézi a játékosokat. Anno a BFV ott volt alfa fázisban, amiy gyorsan összeraktak pár hónap alatt a svédek, hogy legyen kint valami.
3.
3.
razorka777
Az utóbbi idők NFS-ei után sok jóra nem számítok.
2.
2.
akbar0423
Lesznek benne autók, és testre is szabhatjuk őket? Ne b*ssz már, komolyan? :D
1.
1.
Anti4730
Menjenek a pi....ba:)) lehet hogy en vagyok az egyetlen, de kegyetlenul varom az uj need for speedet, payback is kiraly volt, varom ezt is:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...