Dátumot és új előzetest kapott a Death Stranding

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a mai szivárgások, a Death Stranding idén novemberben kerül boltokba - itthon magyar felirattal. A napra pontos megjelenési dátum mellé egy masszív előzetest is kaptunk, amely gameplay jeleneteket is tartalmaz.

A mai szivárgások után a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy Hideo Kojima következő játéka, a Death Stranding november 8-án jelenik meg PlayStation 4-re - itthon magyar felirattal. A bejelentés mellé kaptunk egy közel kilencperces előzetest is, amely a játékmenetből és az átvezetőkből egyaránt ad ízelítőt:

A játék története szerint a közeljövőben rejtélyes robbanások rázzák meg a bolygónkat, ami után természetfeletti események sorozata veszi kezdetét - ez a Death Stranding. Az emberiség a kihalás szélére kerül, hősünk Sam Bridges pedig azon van, hogy hidat építsen az elszigetelt városok között, és egyesítse a társadalmunkat. 

Habár a Death Stranding látnivalói közül talán ez vonultatja fel a legtöbb konkrétumot, az összkép még mindig elég zavaros - ki tudja, talán ez így is marad a megjelenésig. Az viszont látszik, hogy hősünkkel sokat kell majd vándorolnunk, tudunk motorozni, építkezni, bunyózni, és persze a lopakodás sem maradhat el.

A játéknak természetesen gyűjtői kiadásai is lesznek, ezek közül a legméretesebb pakkot emelnénk ki, amely egy életnagyságú BB Pod-szoborral érkezik. A BB itt "Bridge Babyt" jelent, a sztori szerint ez köti össze a mi világunkat a trailerben is mutogatott túlvilággal.

Érdekes adalék, hogy a Kotaku szerint a Death Strandinget a The Last of Us: Part II követi majd a PS4-exkluzívok sorában, de már csak jövőre, jó eséllyel februárban. Utána a Ghost of Tsushima következik pár hónappal később, ősszel pedig a PlayStation 5-ről szól majd minden.

Alább egy adag screenshotot nézhettek meg a Death Strandingből.

59.
59.
kopic
Trailer egy reszet unottan neztem, viszont az uccso 3 perc nagyon felcsigazott! Az egesz jatek atmoszferaja, sztorija (remelhetoleg) iszonyat eros lesz, az mar most biztos!
58.
58.
markoci555
képeken olyan műnek tűnik az egész, már az la noire-ben megütötték ezt a szintet, a videókon viszont nem éreztem, mert mozog, valószínűleg kiválóan lekövették a mimikát vagy ilyesmi, és ez is bőven elég lenne, a legutóbbi hajós játéknál az until dawn készítőitől, ott full természetellenes volt az egész és nem ért így semmit a jó grafika
sokkal jobban zavar pl hogy feleslegesen túlmozogtatják a hajat...
54.
54.
user101
Kodzsimával az a baj, hogy sok a hangos fanboy és sok a hangos hater ha felmerül a neve...
Én nem játszottam eddig egy játékával sem, így csak a látottak alapján tudok véleményt alkotni ( nem figyelmen kívül hagyva, hogy maga az ürge amúgy baromira nem szimpatikus ):

A rörténet, hangulat és a körítés valószínüleg egyedi lesz és roppant érdekes, de ami gameplayt láttunk az nagyon középszerű, vagy még annál is rosszabb. Jelen pillanatban azt gondolom, hogy kult játék lesz és valószínűleg nagyon megosztó.De mindenképp egy egyedi színfolt a PS kínálatában!
53.
53.
habo
Legalább nem tucat szar lessz!Átlag 8 pontot hozza akkor rohanok vásárolni.
52.
52.
medson
Én abszolút kívülállónként (eddig a játékig nem is halottam erről a csávóról, meg úgy amblock kihagytam a japán játékokat) az a véleményem hogy a koncepció érdekes de a gameplay a látottak alapján szokásos sandbox lesz pár extra, furcsa elemmel, mint a horizon is meg mint minden manapság.
50.
50.
simon 555
#32: Neki nem tudom mi, de nekem Kojima neve garancia. Ez az ember szart még nem adott ki a kezéből. Felhozhatod az MGS5-öt, de ott egyértelműen látszott, hogy nem tudta befejezni a sztorit ezért is volt tele ismétlődő küldetésekkel a vége
fele. Gameplayy tekintetében a legforradalmibb MGS lett, minden aprólékosan finomra csiszolva. Ha még adtak volna neki 1 évet, legjobb MGS lett volna.
47.
47.
Porcupine Tool
#42: Ha már Mikkelsen, akkor jobban jársz az Ádám almáival és persze a Pusher trilógiával.
46.
46.
kamgecam
#40: Ne félj két hónapig megint nem jövök. Nem szeretek gyülölködni vagy gyülölködő kommenteket olvasni. Főleg olyan emberektől nem aki ennél többet érnek. Szóval ja. Ennyi elég is volt. Megkaptam itt a a napi fika undoromat mert mást se tesznek sokan itt csak lehúzzák mások kemény munkáját. Szóval, igen, ha ez volt a célod hogy ne jöjjek akkor elérted. Pá pá.
42.
42.
kamgecam
#18: Elkezdtem nézni az Articot, hogy megemlítetted és fantasztikus jó film. Köszi a tippet! :)
40.
40.
godach
#36: Én nem akarlak megbántani, de szerintem menj aludni mert igen csak sok volt a nafta mára. Aztán holnap meg ha kimegy a szesz, nem csak amiatt fog fájni a fejed, hanem amiatt is hogy hogyan kérj bocsánatot a tegnap este miatt itt pár embertől, mert megint akkora blődségeket mondtál a játékról, hogy az hihetetlen.
Fenét se láttál belőle. Bizakodsz, ami nem baj és pár név ad is alapokat erre de ne akard már nekünk konkrét tényként mondani azt ami nincs. Ráadásul, megont olyan stílusban hogy "Oh boy. Ne legyél ostoba."
én csíplek, meg minden de erre a két hétre míg némítottak, komolyan mondom olyan jó volt a kommentszekció hogy az Ultimate és Kawada szerelmi viszonyából fakadó nézeteltéréseken kívül, nem bosszantott fel itt senki sem :D
38.
38.
Darksiders84
Gyűjtőibe baba befőttes űvegben elég komoly valószínűleg sokan veszik majd.
37.
37.
thelegendary
#10: Életem során egy a MGS4 en kívül (azt se vittem végig) nem játszottam. De aezt garantáltan nem hagyom ki...
36.
36.
kamgecam
#32: Ésszerű következtetés. És nem haragszom.:) Szerintem meg a fikázók akikre érvényes a mondandód, akik már most temetik. Nekem Kojima neve garancia ahogyan az is ahogyan a sony felkarolta a projektet és dollármilliókat ölt a játékba. Ez egy giga produkció lesz Del Toro, Mikkelsen, Norman Reedus szereplésével. Nagyon el kéne baszarintani ahzoz hogy ne egy kiemelkedő system seller cím legyen. : )
33.
33.
kamgecam
Korszakalkotó game lesz már most egyértelműen látható. Ideje lenne srácok beszerezni egy szaros ps-t nem? Ahelyett hogy sírtok...
32.
32.
godach
#30: Csak azt szeretném megkérdezni, hogy neked mi a garancia erre?
Semmit, de az ég világon semmit nem láttunk a játékból. Lehet egy point & click game is.
Nem lehet? Miért?
FPS után gyártották le neked a HZDt is.
Vagy (manósűrlényes r&c) után kaptuk minden idők legjobb pók ember játékát.
Tehát ha valamit védenek kijátszás után, megértem. Próba után is még-még. Gameplay alapján már nem annyira (lásd cyberpunk) de még azt is elfogadom. De itt ami hadjárat van megint ezért a SEMMIÉRT, mert szerintem velünk együtt semmit nem láttál belőle, azt nem tudom megérteni ne haragudj.
30.
30.
kamgecam
#23: :D Te hol élsz? Eladnak belőlle egy két millát? Oh boy. Ne legyél ostoba. Hogy a pcsoba ne lenne system-seller. No nem baj majd youtube videókon csorgathatod a nyálad utána meg fikázzhatsz hogy csak Kojima miatt veszik mint a cukrot. ;)
29.
29.
Rekettyés
Ultimate postás szimulátor!
25.
25.
gorbesz
Ugy erzem ebben lesz annyi narrativa mint amit az mgs4 ota varunk
24.
24.
hege
#23: Azért nem eszik olyan forrón a kását. Kb. A Dark Souls is kult státuszból emelkedett fel arra szintre, hogy mostanra a Sekiro-t úgy kapkodják mint a tyúk a taknyot.
22.
22.
delphijos
#19: "a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy Hideo Kojima következő játéka, a Death Stranding november 8-án jelenik meg PlayStation 4-re - itthon magyar felirattal."

Csak el kell olvasni a cikket...
19.
19.
Robilluma
#9 Ezt hol láttad?
Tutkó?
18.
18.
ABorealis27
#10: Megfordítom: miért ne vennék? Mi van nyugaton, fantázia nélküli droidok? Én nem vagyok se Kojima fan, se tősgyökeres playstationös és az sem érdekel, milyen volt a MGS V. Ez nem MGS, ez valami új lesz. Ha nem is játékmechanikára (bár lehet, hogy ott is), de látványra és történetre biztos.
A mozgás/futás tényleg fura elsőre, de megnézve újra, a nehéz backpack miatt ilyen, kb így fut az ember egy 40-50 kilós hátizsákkal, érezni a súlyát.
Érdekes, hogy a környezet, vagy inkább a terepadottságok milyen kiemelt szerepet kapnak, mind a motoros, mind a gyalogos közlekedésben. Mint valami survival game. Mikkelsen nemrég kijött Arctic című filmje ugrott be a létrázás meg kötélen ereszkedés után :D.
Szerintem fantasztikus lesz a game.
16.
16.
Neo1989
Én szeretnék látni minimum egy 1 óra gameplayt aztán majd eldöntöm hogy mi lesz.
10.
10.
shatterhand
Muszáj lesz felhájpolni mert ilyen trailer alapján hogy akarjak ezt nagy tételben eladni nyugaton? Van a kojima fan az tuti megveszi, de a többi? Miért vennenek egy elvont kalandjatekot? Mgs5 legalább realista volt,de ott is pörögtek a lufizason.
9.
9.
DeKor
Olaj a tűzre, hogy magyar felirattal érkezk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...