Először mozgásban a PC-s Halo: Reach

A 343 Industries tartott egy masszív livestreamet, ahol nem csak új részleteket osztottak meg a PC-s Halo: The Master Chief Collectionről, de tartalmas betekintést nyújtottak a Halo: Reach számítógépes változatába is.

Eredetileg áprilisban kellett volna elrajtolni a PC-re is beharangozott Halo: The Master Chief Collection zárt bétájának, aminek a keretein belül először a Halo: Reach átiratát próbálhattuk volna ki. Erre végül nem került sor, a 343 Industries ugyanis úgy döntött, van még mit csiszolni a játékon, a minap azonban megerősítették, hogy júniusban biztosan elrajtol a tesztkör. Egyelőre nem tisztázott mikor, de valószínűleg az E3 környékére lesz időzítve a rajt. A próbalehetőségben először a Halo Insider program tagjai vehetnek részt.

Emellett a stream során kaptunk egy masszív bemutatót a PC-s Halo: Reachről, továbbá kiderült, hogy rengeteg grafikai beállítási lehetőségünk lesz, illetve a billentyűzetkiosztás is változtatható majd. Amit a premier napján biztosan nem kapnak meg a rajongók, az a modtámogatás, illetve az osztott képernyő. Brian Jarrard közösségi menedzser azonban elmondta, ha a rajongók kérik, akkor később pótolni fogják ezeket az opciókat.

18 komment - szólj hozzá!