Először mozgásban a PC-s Halo: Reach

A 343 Industries tartott egy masszív livestreamet, ahol nem csak új részleteket osztottak meg a PC-s Halo: The Master Chief Collectionről, de tartalmas betekintést nyújtottak a Halo: Reach számítógépes változatába is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#18
#17: H2 A-t egyszer nyomtam vegig. Legendary-n nekem mar nem lenne turelmem vegignyomni megegyszer az biztos, Classicon boven eleg volt megcsinalni, plusz teljesen rongyosra is jatszottuk anno, csaladdal, haverokkal. :)
#17
#12: A második részben szerintem (legalábbis az anniversary-ban)elég combos lett a mesterséges intelligencia.Legendary-n maximum sniper-el lehet végigvinni.
#16
Még annyit a nehézségről, hogy a kilenc éves fiam úgy tolta végig a 3, 4 és a Reach-et, ( élete első FPS-ei voltak !!!, hogy addig csak Lego cuccokkal és Trine-al játszott ), közben egyszer sem halt meg soha!!! Ráadásul jó ha másfél nap kellett egy Halohoz ( és nem könnyű fokozaton ! )
#15
360-on anno rongyosra játszottam, kíváncsi vagyok PC-n milyen lesz.
#14
Bar igy jobban belegondolva az 1.resz joval nehezebb (a The Library kuldetes minden idok egyik legkemenyebb palyaja, a szinte mar vegtelenul ozonlo Flood miatt) a Reach-nel.
#13
A H1 utan jonne a 3.resz. Az kimaradt...
#12
#4: Hat igen, a CoD veteran fokozata lepkefing a Halo-k legendary nehezsegehez kepest. Az AI minoseget ma is alig kozelitik meg az FPS jatekok, es ez egy ideig meg biztosan igy marad.
A Reach MI-ja a 2.resz utan a legjobb en szerintem, legendary-n mar-mar verizzados.
Nalam a rangsor igy nezne ki az AI tekinteteben:
2
Reach
1
ODST
4
5
#11
Nem ertem miert kellett majdnem 4 evig varatni a rajongokat, hogy az egyik legjobb resz vegre bekeruljon a The Collection-ba, bezzeg meg az ODST szinten hamarabb erkezett, pedig az nem lett annyira brutal jo mellekresz...
Szerintem a Reach meg az 5.resznel is jobb lett, ami kicsit gaz valamilyen szempontbol.
#9
#6: Nem a marketing játszik vele hanem én...
#8
#7: Na meg talán a BLACK-ben
#7
#6: Én a BoA, Rage első részében éreztem azt amit a Reach-Ben is az ellenfeleknél. De lehet puhány vagyok :D
#6
#2, 4: Én inkább azt érzem, hogy annó a marketing elhitette az emberekkel ( ms ügyes a manipulálásban, máshoz se értenek :),hogy egy milyen ravasz egy játék, pedig úgy mentünk át rajta haverokkal, mint kés a vajon... Az egyetlen frusztráló dolog a kontrolleres irányítás volt a játékban, más nehézséget nem tapasztaltunk.. :)
#5
#4: A cod nem nehéz Hard szintén vagy fölötte, hanem spontán szivatás. Easyn meg élvezhetetlen. Normál, pont jól van belőle de az hogy nehezebb fokozaton egy lövésből kicsinálnak neked meg egy fél tár kell beléjük, nekem kiábrándító.
Ha akarsz igazán élvezetes Hard fps-t akkor próbálj rá a Brothers in Arms Hell's Highwayre. ;)
#4
#2: Legnehezebb FPS széria amit a játékos pályafutásom alatt láttam.
Pedig az embert azt gondolja egy fps nem lehet nehéz. De amikor az embert az hiszi hogy a codban a legnehezebb szinten amikor a fedezék mögé bújunk és másodpercenként 10 gránát jön már nem lehet nehezebb...a halokat tolva visszagondolva meg az ugrik be mi volt az a szar az nem is volt nehézség. Valami döbbenet. Egyik HALO-ban sem jutottam el a game negyedéig sem legnehezebb szinten mert agybajt kaptam ezer halál után már kapartam magam kb bőgtem majd a végén konstatáltam én ide gyenge fospermet vagyok :(
#3
Valószinűleg pont olyan hatást fog kelteni, mint amikor a Halo 2 megjelent PC-re. Egy kicsit koros játék késői, a korhoz amiben megjelent hozzá nem igazított formában...

Én 360-on toltam végig co-op split screennel és az emlékeim alapján nagyjából ugyanez az élmény volt... Ez ma PC-n szerintem kevés lesz, és bár biztos megveszem és végig is fogom játszani, de kizártnak tartom, hogy 15-20eur-nál többet adjak érte...

Mindent egybevetve, nekem továbbra is a 4. rész a kedvencem Halo fronton. Illetve az első anniversary-jára még kíváncsi leszek, mert azzal csak az eredetivel pc-n játszottam, nagyon-nagyon régen...
#2
Aki szereti a jó FPS-eket, azoknak nagyon merem ajánlani. Én nemrég (idén) kaparintottam a kezeim közé és egyszerűen nem bírtam letenni.
Olyan csatákba keveredtem, hogy szó szerint felnevettem néha mennyire megszivat az MI.
Normál fokozaton tolva nem egyszer eszembe jutott, hogy én bizony leviszem easyre.
Outpost két checkpoint között, erre leazednek.
Na várjatok csak, gondoltam magamba és következő próbálkozásra távcsövessel megszedegettem a lövészeket de mire körbenéztem, leszedtek a kis gubicsok.
Na akkor megyek járművel, de akkor meg gránátokat hajigáltak. Persze végem lett.
Szó szerint stratégiát kellett kidolgoznom hogy továbjussak. Hatalmas élmény és a látványvilág ne vegye el a kedveteket.
Személy szerint nem igazán kedvelem a neonfényes vackokat, de nagyon nem bánom hogy rá próbáltam a sorozatra.
SW Republic Commando kedvelőknek meg kötelező darab :)
#1
Nem estem le a nem létező székem mellé...