Anthem - jönnek az infók a Cataclysmról

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 30.
  • Hír
Link másolása
Váratlanul megjelent az Anthem következő, 1.2-es frissítése, ami után Jesse Anderson, a játék közösségi menedzsere elárulta, ma egy livestream keretein belül leleplezik a régóta ígért Cataclysm-eseményeket is.

A rengeteg sebből vérző Anthem a megjelenése óta ugyan sokat formálódott, de továbbra is az a kérdés, sikerül-e megtartani a még meglévő rajongókat, a több fázisban érkező finomhangolások és újdonságok pedig képesek-e új játékosokat toborozni. A BioWare ugyan lelkes, és az Electronic Arts sem lőtte még le a játék jövőbeli terveit, ami azért bizakodásra ad okot.

Ahogy az is, hogy ma este a csapat szervez egy livestreamet, ahol a tegnap váratlanul megjelent 1.2-es frissítés után várható dolgokról fog szó esni, így végre hivatalosan is bemutatkozik a Cataclysm, ami lényegében azoknak a négyfős raideknek a gyűjtőneve, amelyek többek között a játék történetét hivatottak majd továbbszőni.

De ezek az események masszív, a világot alapjaiban felforgató történéseket is felvonultatnak majd, így kapunk új ellenfeleket, új rejtélyeket, illetve még durvább időjárási anomáliákat is. Természetesen a Cataclysm elsőként a játék publikus tesztszerverén debütál, és miután alaposan megnyomkodták a rajongók, csak utána kapja meg mindenki más is.

A bejelentést ma este 10 órától tudjátok követni, többek között a Twitchen és a Mixeren.

1.
1.
kopic
Hat az egesz jatek egy kataklizma lett, ha ugy nezzuk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...