Befutott a Call of Duty: Modern Warfare előzetese

  • Írta: szlav
  • 2019. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei Call of Duty visszatér a negyedik epizóddal indított modern ágazathoz, s annak alcímét felvéve újragondolja a széria legsikeresebb történetszálát. Mindezt szezonbérlet nélkül, cross-play társaságában.

Hivatalosan is lehullott a lepel az idei Call of Duty-játékról. Az Infinity Ward fejlesztése számozás nélkül, csupán Modern Warfare alcímmel és vadonatúj engine-nel érkezik. Bizony, egy rebootról van szó, amely újragondolja a 2007-es Call of Duty 4 során megismert történetszálat. Az egyjátékos sztori tehát ezúttal különösen nagy hangsúlyt kap majd, egy teljesen új, modern nézőpontból közelíti majd meg napjaink konfliktusait. Egy provokatív, morálisan szürke kalandra kell felkészülnünk.

Sokakat azonban a többjátékos mód hoz igazán lázba - a felhozatalnak a kooperatív móka is a része lesz -, hiszen ez ad hosszú távon életet a játéknak. Ezzel kapcsolatban csak csupa jó hírrel szolgálhatunk, kezdve az Infinity Ward ígéretével, miszerint a játék season pass nélkül érkezik majd. A megjelenés után ingyenesen érkeznek majd az újabb térképek és egyéb tartalmak, így nem oszlik majd meg a játékosbázis.

Emellett pedig teljes cross-play támogatást kap a játék PC, Xbox One és PlayStation 4 között. Ezzel a Call of Duty is beléphet a Fortnite, a Rocket League, vagy a Dauntless után az olyan játékok sorába, amelyek sikeresen kiépítették a platformok közti hidat.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

24.
24.
Duken
No fene, ez nem is rossz!
23.
23.
zenya
Végre nem egy fjúcsörös minden szar kütyüvel teliverve.
21.
21.
user101
Nem tudom mit láttok benne, vagy akartok belelátni ( azonkívűl, hogy ez egy full rendezett és post effektet finomra hangolt null gameplay mozi :). Gondolom erősen dolgoznak a nosztalgia hormonok de azért szerintem nem árt óvatosan kezelni a dolgot. Szerintem a játékvilág már messze túlhaladott a COD-on és a magas elvárások és bizakodások csúnya nagy csalódást okozhatnak a végén...
20.
20.
shooter1234
Én egyáltalán nem várom már évek óta a CoD -okat, de ez a trailer elég ütősre sikeredett és felkeltette az érdeklődésemet, reménykedek benne, hogy a játékot sem fogják elszarni.
19.
19.
medson
Kész megvettek, birkának érzem magam mert tuti hogy arra játszanak hogy a régi arcokat visszaszippantsák de basszus bejön :D.
18.
18.
B-Shaggy
17.
17.
crytek
Mérföldkő. Ezt is megéltük végre új engine
16.
16.
Dízel
láttuk már, rohadt unalmas.
14.
14.
Mondi21
Szokásos felturbózott trailer, azért mielőtt előrendelitek várjátok meg a gameplayt is...
13.
13.
PS4jacksony
Az egyik legjobb COD volt ez a rész imádtam.
11.
11.
PaprikaJancsi
Hát ez valami fergetegesen király lett, újra egy ígéretes Call of Duty, várjuk szeretettel.
10.
10.
SLi
0:54 jó lenne végre ezt az oldalt is irányítani végre egy játékban
9.
9.
Kelan
A legkevésbé sem vagyok CoD fan, de ez a trailer tudott hangulatot adni. Kívácsian várom!
7.
7.
godach
A hideg is kirázott a trailertől. Mintha, újra Lelke lenne a játéknak :D
6.
6.
Gykrizsi
Teljes szívemből várom ezt a részt. Ilyen a BO1 óta nem történt.
3.
3.
Neo1989
Price hangja mint ha más színész lenne. Egyébként nem tűnik rossznak de várjuk meg a magjelenést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...