E3 2019: Vadonatúj Darksiders-játékot mutatnak be

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 31.
  • Teaser
Link másolása
Már most érdemes lehet bújni az E3 hivatalos oldalát, ugyanis megjelentek a Geoff Keighley vezette E3 Coliseum programjai, illetve azok leírásai. Itt bukkant fel egy új Darksiders-projekt, ami egészen új irányba vinné a sorozatot.

Idén is lesz hivatalos kísérőműsora az E3-nak. A Geoff Keighley vezette E3 Coliseum programjai már most elérhetőek a hivatalos oldalon, ahol többek között egy Darksiders-panel is felbukkant. 

A leírás szerint szó esik majd a játék világának eredetéről, illetve a jövőbeli tervekről is. Az oldal alapján bemutatkozik a sorozat következő felvonása is, ami egészen friss irányba vinné el az eddigi alapokat.

Miután a THQ Nordic kiadásában tavaly megjelent harmadik rész nagyon jól teljesített a kasszáknál, nem meglepő, hogy készül az új felvonás.

4.
4.
darksiders19873
Nagyon szeretem ezt a gamet több száz órám van mindegyik részében. Akár mi is lesz nálam első napos vétel lesz, mint ahogy eddig az összes!
3.
3.
kastorhun
Az első két részét kifejezetten szeretem (harmadik kimaradt), de a mai világban egy coopos marhaság is lehet az új részből.
2.
2.
PS4jacksony
Az első része mai napig nagy kedvenc.
1.
1.
Darksiders84
Ez nagyon jó hír számomra és szerencsére jól teljesített a kezdeti nehézségei ellenére a 3.része. Szerintem jóra sikeredett igazi Darksiders rész lett viszont a teljesen új írányt nem tudom hogyan gondolják és jót tesz e mivel nem volt azzal semmi gond. Az új lovas már a végén bemutatkozott két pisztollyal talán erre gondoltak hogy lővöldésebb lesz esetleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...