Hivatalos: Robert Pattinson lesz az új Batman

A Deadline megerősítette, hogy a Warner Bros. a Robert Pattinson-Nicholas Hoult párosból végül előbbire tette le a voksát, így a Twilight-sorozattal népszerűvé vált színész ölti magára a Batman-jelmezt.

Két héttel ezelőtt jelentettük, hogy szépen formálódik az új Majmok bolygója-trilógiát elkövető Matt Reeves legújabb projektje, a The Batman. A szereplőválogatás során két végső befutó volt Bruce Wayne szerepére, de a Warner Bros. végül Robert Pattinsont választotta.

A mindig jól értesült Deadline számolt be róla, hogy a ruhapróbát követően Pattinsonra esett a választás. Mint ismeretes, Matt Reeves The Batman filmje egy noir hangulatú detektívsztori lesz, így azért is van szükség fiatalabb színészre, mert a történet Bruce Wayne Batmanné válásának korai éveiről fog szólni.

A The Batman állítólag féltucat főgonoszt fog felvonultatni és a jelenlegi tervek szerint 2021. június 25-én érkezik a mozikba. A film egy új trilógia első része lehet.

101 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!