Mortal Kombat 11 - megvannak az újabb csatlakozók

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 1.
  • Videó
Link másolása
Friss előzetest kapott a Mortal Kombat 11 szezonbérlete, a Kombat Pass, ami ugyan az első DLC-karakterre, Shang Tsungra koncentrál, de a kedvcsináló végén három másik név is felbukkan.

Június 18-án mutatkozik be a Mortal Kombat 11 szezonbérletének, a Kombat Passnek az első letölthető karaktere, Shang Tsung, akit ugyanaz a Cary-Hiroyuki Tagawa alakít, aki az 1995-ös filmben is játszotta a szerepet. A felvétel során látható, hogy Shang Tsung olyan közkedvelt karakterekké is átalakul, mint Ernack, Rain, Reptile vagy Smoke, így nem kizárt, hogy a későbbiekben ők is beköszönnek.

Az előzetes végén egyébként három további név is megerősítésre került, így az is biztossá vált, hogy a sokat pletykált Spawn mellett Nightwolf és Sindel is csatlakozik majd a választékhoz.

A kedvcsináló legvégén két további játszható vendégszereplőre is tett utalást a NetherRealm Studios. Az egyikük jó eséllyel a már szintén emlegetett Ash lesz az Evil Deadből, míg a másik karakter valószínűleg a T-800-as lesz a Terminátorból.

A Kombat Pass 39,99 dollárba kerül és elérhető Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

3.
3.
DarkLord
Nálam is csak a GOTY játszik semmi más, engem nem húznak le itt pack-kok megvételével...lehet később játszok vele, de ez van kibírom .
2.
2.
#1: pro meccset néznék meg vele.
lehet megveszem majd goty.
1.
1.
DarkLord
Ezzel kilóra megvettek, hogy a ninja-kat variálja . Valószínű no.1. lesz a ninja kedvelőknél :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...