A Tesla autóiba költözik a Cuphead

  • Írta: szlav
  • 2019. június 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Reméljük, hogy senki nem fog az árokba hajtani, ha az autójában ülve pórul jár a Cuphead egyik idegőrlően nehéz bossharca alatt! A nyár végére három Tesla-modell is támogatja majd a Studio MDHR nagyszerű játékát.

Elon Musk nemrégiben említette Twitteren, hogy a Tesla elektromos járművei hamarosan támogatják majd a Unity grafikus motorját. Úgy tűnik, hogy ennek hamarosan beérik a gyümölcse, a Ride the Lightning nevű podcast kétszázadik adásában (36:48) ugyanis elárulta, hogy már működésre bírták a Studio MDHR remek platformerét.

"A Cuphead már megy. A fejlesztők sokat segítettek abban, hogy működésre bírjuk. Egy nagyon király játékról van szó. Borzasztóan nehéz - szinte szadizmus az, hogy milyen nehéz. A története meg eléggé beteg és sötét. Elsőre úgy néz ki, mintha valami cuki Disney-cucc lenne, de aztán rájössz, hogy elég kemény ez a sztori" - mesélte kacagva Musk.

A Cuphead tervezői és a Tesla mérnökei a nyár végét célozták meg a játék megjelenésére a Tesla Model S, Model 3 és Model X autóiban. A programot azonban nem irányíthatjuk majd a járművek beépített érintőképernyős rendszerével, ehelyett egy USB-s, vezetékes kontrollert kell a kezünkbe vennünk.

A Studio MDHR hangsúlyozta, hogy az optimális játékélményhez kötelező a pontos irányítás, illetve a folyékony, akadásmentes framerate - ezért döntöttek tehát a kontroller mellett, valamint ezért folytatják még az optimalizálást a játék kiadása előtt. A Teslák tárhely-kapacitása miatt egyébként sajnos csak a játék első szigete lesz játszható - egy olyan probléma ez, amire Musk is kitér a fent említett interjú során.

6.
6.
semike
Hát ez kurv@ fontos....
5.
5.
dante92
Dugni is lehet a Teslában úgy, hogy autó pályán megy, akkor már Cupheadezeni miért ne? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...