E3 2019: Bejelentik a következő The Evil Withint?

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 3.
  • Pletyka
Link másolása
A hétvégén a különböző konferenciákkal elrajtol az idei E3, így már a héten is számíthatunk vad pletykákra. Ezek sorát gyarapítja most az a felvetés, miszerint a Bethesda konferenciáján ott lesz a következő The Evil Within.

Kezdenek sűrűsödni az E3-mal kapcsolatos hírek, ami nem véletlen, hiszen az idei Los Angeles-i kiállítás már a hétvégén elrajtol, köszönhetően a különböző sajtókonferenciáknak. Ott lesz közöttük a Bethesda is, és nagyon úgy néz ki, hogy a kiadó sajtóeseményén Shinji Mikami is részt fog venni.

Egy Twittere kiposztolt bejegyzés szerint ugyanis a Tango Gameworks alapítója Los Angelesbe utazik, "üzleti okokból". Ebből persze még elég vad arra gondolni, hogy a The Evil Within folytatását jelentik be, de miután a két évvel ezelőtt megjelent folytatás legalább olyan népszerű volt, mint az első epizód, nem lennénk meglepve, ha bejelentenék a harmadik részt is.

13.
13.
#6: Ez megoldhatatlan feladat kb. 10 éve a HWSW-nek, a 14 éves unokaöcsém kb. fél óra munkával leprogramozná, így őszintén nem értem ezt az igénytelenséget.
12.
12.
rezy
Sztem mindkettő pazar volt, igaz az első valóban parásabb és elborultabb, ezért jobban is tetszett. Remélem meglesz a bejelentés, örülnék neki...
11.
11.
Dízel
Jöjjön csak, ez baromi jo game!!!
10.
10.
Azt tudom nyilatkozni, mint itt alattam is páran. Jöjjön egy folytatás, de ezt a nyílt világú rettenetet hanyagolják már, semmire sem jó és nem is működik. Az első sem volt hibátlan játék, de azért valahol hozta a feeling-et. Ehhez képest a második egy nagy kuki volt. Piros masnival. Keresztbe fogyasztva.
8.
8.
Darksiders84
Jöhet kifejezetten jó volt!
Nyarlako miért szégyen neked a 2 ?
7.
7.
darksiders19873
Örülnék neki! 1-2 rész is jó volt!
6.
6.
RebornSoul
*terén, - volt, legkirályabb

Elkéne már ide egy szerkesztés gomb :D
5.
5.
FlexSteel
Én szerettem a második részt is. Amennyi minőségi horror játék van erre a generációra, számomra az is felért egy orgazmussal.
4.
4.
RebornSoul
Én imádtam mindkét részt és úgy gondolom, hogy mindkettő más dolgok téren tudott kiemelkedni.

Az első rész feszültebb és félelmetesebb volt, volt talán részben a linárisabb pályadizájnjának hála, illetve annak köszönhetően, hogy mérnöki precizitással lett adagolva a lőszer a játék által, hogy minden pillanatot épp, hogy csak túl lehessen élni még a sok felfedezgetés, kutakodás után is. Illetve nagyon parássá tették az egész élményt a nemezis-szerű ellenfelek (főleg az első láncfűrészes figura).

A második részben meg nagyon tetszettek a mini nyitott világok (különösen a harmadik fejezet). Ezek a szakaszok lehetőséget adtak a magasabb fokú taktikázásra és a változatosabb játékmenetre, továbbá a mélyebb felfedezésre és az érdekes mellékküldetések behozatalára. Emellett a játék sztorija - és különösen végződése - az egyik legkiralyabb, amit az utóbbi években volt szerencsém megtapasztalni.

Szóval én nagyon örülnék egy harmadik résznek (csak legyen tisztességesen optimalizálva).
2.
2.
Ps fanboy
Azért a második rész nem volt olyan sikeres, mint az első sőt, ha jól tudom a második részt bukásnak könyvelte el a Bethesda. Ettől függetlenül én örülnék ha jönne egy harmadik rész is, csak ezt a félig meddig nyíltvilágot hanyagolják és legyen csak lineáris mint az első volt, egy horrorjátéknak nem áll jól a mész amerre akarsz jelleg.
1.
1.
FlexSteel
Legyen igazatok! :) Szeretettel várom a folytatást. (Silent Hill híján már csak ez jutott)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...