Brit toplista: az élen kezdett a Blood & Truth

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 3.
  • Toplista
Link másolása
Mindössze egyetlen hétig tartott a Team Sonic Racing uralkodása, a múlt héten megjelent PlayStation VR-exkluzív Blood & Truth ugyanis simán az élen nyitott. Szoros volt a küzdelem, a második FIFA 19 csak 400 kópiával maradt le.

Az élen kezdte meg pályafutását a PlayStation VR-exkluzív Blood & Truth, ami mindössze 400 darabbal előzte meg a második FIFA 19-et. A dobogó legalsó fokára a múlt héten még éllovas Team Sonic Racing fért fel. Utóbbi azért esett nagyon vissza, mert az eladások közel 46 százalékkal estek be, de a Segának így sincs oka a kesergésre, a versenyjáték még így is nagyon jól tartja magát.

Ez a hét egyébként is szorosra sikeredett, az első és a lista negyvenedik helyezettje között mindössze 6 ezer kópia a különbség, így tényleg minimális eltérések döntöttek a végső pozíciókról.

Az új megjelenések közül a Cricket 19: Official Game of the Ashesnek sikerült még bekerülnie a legjobbak közé. A sportjáték a hatodik helyen nyitott. Előtte találjuk a Days Gone-t és a Red Dead Redemption folytatását, míg mögötte is ismerős játékok sorakoznak fel. A Mario Kart 8 Deluxe, a Grand Theft Auto V, a Forza Horizon 4 és a Mortal Kombat 11 fért még be a legjobb tízbe.

  1. Blood & Truth
  2. FIFA 19
  3. Team Sonic Racing
  4. Days Gone
  5. Red Dead Redemption II
  6. Cricket 19: Official Game of the Ashes
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Grand Theft Auto V
  9. Forza Horizon 4
  10. Mortal Kombat 11
18.
18.
Netricho
Beletoltam 1-2 órát. Azt kell mondanom, hogy eddig szuper. Itt a Move Controllerek használata remek. Nem úgy mint pl a Doom VFR-nál. Bár, nem tudom mennyire igazságos összehasonlítani, mert teljesen más jellegűek ugye. Ott inkább maradok az Aim-nél, mert kell a szabad mozgás, hiába esélyesebb a motion sickness, nem tudtam megszokni.
Itt csak az előbbi lehetőség van, de jó, mert eleve úgy van felépítve a játékmenet is. Mikor kiveszem a tok-ból a fegyvert, már emelem is hozzá az új tárat a másik kezemmel, majd ha úgy adódik át is rakom, vagy bemutatok a középső ujjammal az ellenségnek miközben szétlövöm őket. Szórakoztató akció. :D
Az élményhez jól hozzáadnak a sztorijelenetek, mert nagyszerűen sikerült a voice acting, illetve nem tudom eldönteni, de mintha motion capture-elték volna a színészek arcmimikáját is, mert az is jó, és végig a te arcodat követik a tekintetükkel, mikor hozzád beszélnek, vagy olyan a jelent. Szóval jól sikerült.
Csak ne lenne ilyen döglesztő meleg, mert VR-ban az még rosszabb.
15.
15.
Őrnagy
#12: Ej, de várom, hogy a főnök kidobálja a cégtől a halott pc-ket, és bevásároljon xboxokból és ps-ekből!
Azokon hogy futnak majd a CAD-CAM programok!
14.
14.
kexiaxel
Remek játék lett.
Egy élmény!
Aki teheti tegyen vele egy próbát. :)
13.
13.
#10: Pontosan. Hatalmas pacsi. :)
12.
12.
crytek
#11: Egyre többen hagynak fel a pc fejlesztéssel és vesznek konzolt. Attól hogy játékok ömlenek rá ez a tény nem változik. És nem csak itthon van ez hanem külföldön is pedig ott a kolbász is kerítés :)
11.
11.
latis666
#8: Nincs olyan hogy részben halott. Csak a filmekben :) A PC gaming addig nem lesz halott ameddig az irodákban PC van.
10.
10.
DeKor
Na, itt aztán emelkedett beszélgetés zajlik. :D
Már nem lehet megállapítani, hogy ki az igazi hülye, és ki az, aki csak szórakozik rajtuk. :D
4.
4.
#1: Főleg, hogy az arkham knight a világ egyik legfosabb játéka, aminél a kék halál, vagy az Atari 2600 is jobb. Hát most komolyan, nem értelek.
3.
3.
#1: Eddig is lehetett csapatni őket, pasztmek.
1.
1.
crytek
És mindeközben elkészült a az AC Unity és a Batman Arkham Knight magyarítása.
Végre lehet csapatni őket! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...