Brit toplista: az élen kezdett a Blood & Truth

Mindössze egyetlen hétig tartott a Team Sonic Racing uralkodása, a múlt héten megjelent PlayStation VR-exkluzív Blood & Truth ugyanis simán az élen nyitott. Szoros volt a küzdelem, a második FIFA 19 csak 400 kópiával maradt le.

Az élen kezdte meg pályafutását a PlayStation VR-exkluzív Blood & Truth, ami mindössze 400 darabbal előzte meg a második FIFA 19-et. A dobogó legalsó fokára a múlt héten még éllovas Team Sonic Racing fért fel. Utóbbi azért esett nagyon vissza, mert az eladások közel 46 százalékkal estek be, de a Segának így sincs oka a kesergésre, a versenyjáték még így is nagyon jól tartja magát.

Ez a hét egyébként is szorosra sikeredett, az első és a lista negyvenedik helyezettje között mindössze 6 ezer kópia a különbség, így tényleg minimális eltérések döntöttek a végső pozíciókról.

Az új megjelenések közül a Cricket 19: Official Game of the Ashesnek sikerült még bekerülnie a legjobbak közé. A sportjáték a hatodik helyen nyitott. Előtte találjuk a Days Gone-t és a Red Dead Redemption folytatását, míg mögötte is ismerős játékok sorakoznak fel. A Mario Kart 8 Deluxe, a Grand Theft Auto V, a Forza Horizon 4 és a Mortal Kombat 11 fért még be a legjobb tízbe.

  1. Blood & Truth
  2. FIFA 19
  3. Team Sonic Racing
  4. Days Gone
  5. Red Dead Redemption II
  6. Cricket 19: Official Game of the Ashes
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Grand Theft Auto V
  9. Forza Horizon 4
  10. Mortal Kombat 11
18 komment - szólj hozzá!