Brit toplista: az élen kezdett a Blood & Truth

Mindössze egyetlen hétig tartott a Team Sonic Racing uralkodása, a múlt héten megjelent PlayStation VR-exkluzív Blood & Truth ugyanis simán az élen nyitott. Szoros volt a küzdelem, a második FIFA 19 csak 400 kópiával maradt le.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#18
Beletoltam 1-2 órát. Azt kell mondanom, hogy eddig szuper. Itt a Move Controllerek használata remek. Nem úgy mint pl a Doom VFR-nál. Bár, nem tudom mennyire igazságos összehasonlítani, mert teljesen más jellegűek ugye. Ott inkább maradok az Aim-nél, mert kell a szabad mozgás, hiába esélyesebb a motion sickness, nem tudtam megszokni.
Itt csak az előbbi lehetőség van, de jó, mert eleve úgy van felépítve a játékmenet is. Mikor kiveszem a tok-ból a fegyvert, már emelem is hozzá az új tárat a másik kezemmel, majd ha úgy adódik át is rakom, vagy bemutatok a középső ujjammal az ellenségnek miközben szétlövöm őket. Szórakoztató akció. :D
Az élményhez jól hozzáadnak a sztorijelenetek, mert nagyszerűen sikerült a voice acting, illetve nem tudom eldönteni, de mintha motion capture-elték volna a színészek arcmimikáját is, mert az is jó, és végig a te arcodat követik a tekintetükkel, mikor hozzád beszélnek, vagy olyan a jelent. Szóval jól sikerült.
Csak ne lenne ilyen döglesztő meleg, mert VR-ban az még rosszabb.
#15
#12: Ej, de várom, hogy a főnök kidobálja a cégtől a halott pc-ket, és bevásároljon xboxokból és ps-ekből!
Azokon hogy futnak majd a CAD-CAM programok!
#14
Remek játék lett.
Egy élmény!
Aki teheti tegyen vele egy próbát. :)
#13
#10: Pontosan. Hatalmas pacsi. :)
#12
#11: Egyre többen hagynak fel a pc fejlesztéssel és vesznek konzolt. Attól hogy játékok ömlenek rá ez a tény nem változik. És nem csak itthon van ez hanem külföldön is pedig ott a kolbász is kerítés :)
#11
#8: Nincs olyan hogy részben halott. Csak a filmekben :) A PC gaming addig nem lesz halott ameddig az irodákban PC van.
#10
Na, itt aztán emelkedett beszélgetés zajlik. :D
Már nem lehet megállapítani, hogy ki az igazi hülye, és ki az, aki csak szórakozik rajtuk. :D
#8
#7: A pc ha azt vesszük részben halott is mert a HW árak egyre több ember terelnek a konzolvásárlás felé ,ha fáj ha nem ez tény.
#6
#5: ja :)

Tegnap is nyomtam egy faja Raw Data-t. Kb 10 perc alatt leizadtam... Kurvajo, na.
#5
A VR halott ugyebár.
#4
#1: Főleg, hogy az arkham knight a világ egyik legfosabb játéka, aminél a kék halál, vagy az Atari 2600 is jobb. Hát most komolyan, nem értelek.
#3
#1: Eddig is lehetett csapatni őket, pasztmek.
#2
#1: Ez hogy a faszba kapcsolódik ide?
#1
És mindeközben elkészült a az AC Unity és a Batman Arkham Knight magyarítása.
Végre lehet csapatni őket! :)