E3 2019: Outriders - új címet villantott a Square Enix

  • Írta: szlav
  • 2019. június 3.
  • Teaser
Link másolása
Az Outriders című vadiúj IP-t is láthatjuk majd az idei E3 folyamán, az első teasert pedig már most megleshetjük. A hírek szerint a Painkillerért és a Bulletstormért felelős People Can Fly csapatától várhatjuk a tripla A-s játékot.

Tavaly májusban jelentettük, hogy a Square Enix lefoglalta az Outriders védjegyét, ma pedig meg is érkeztek az ezzel kapcsolatos első infómorzsák. Egy frissen indított Twitter-fiókon érkezett a játék első teasere, amely során egy kriosztázisból éppen felébredő, majd nagyon csúnyán néző hölgyet láthatunk.

Tavaly felvetettük az ötletet, miszerint ez az új cím lehet a People Can Fly következő projektje, a teaser kapcsán pedig a külföldi sajtó is osztja ezt az elméletet. A pletykák szerint egy tipla A-s kaliberű shooterről lehet szó - elvégre ehhez értenek a Painkiller és a Bulletstorm fejlesztői. Az viszont biztos, hogy az idei E3 során, a június 10-én esedékes Square Enix-konferencia során többet is megtudhatunk majd arról, hogy mi fán terem az Outriders.

3.
3.
Szerintem jöhetne valami jóféle lökedék shooter. Nekem legalábbis jobban bejönnek az ilyen doom meg bulletstorm félék, mint az "elethűek".
2.
2.
crytek
#1: Az teljesen más csapat. A Witchfire-t az Astronauts csinálja akik a Vanishing of Ethan Cartert!
1.
1.
Ok nem a Witchfire-t vagy micsodat hegesztik? Vagy ez masik csapat? Nem ertem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...