Frissítve: Szeptemberben jöhet a The Surge 2

Úgy tűnik, a Microsoft Store idő előtt elárulta a The Surge 2 megjelenési dátumát. Ezek szerint szeptember végén játszhatunk a Dark Souls sci-fi variánsával. Jericho városa ismét egy megmentőért könyörög.

Egy rejtélyes vihar a földre kényszeríti repülőgépedet nem messze Jericho városától, ahol számtalan fenyegetéssel nézel szembe, ám ha jól harcolsz, és levágod az ellenfelek végtagjait, az alkatrészeket a saját páncélodnál hasznosíthatod. 

Fegyverek, páncélok, implantok és drónok kibővített arzenálja áll a rendelkezésedre, fegyverosztályokból pedig kétszer több, mint az első rész esetében. Emellett még több főellenség és javított M.I. is szerepel a The Surge 2 fícsörlistáján. 

Ezúttal a Microsoft Store szellőztette meg a játék megjelenési dátumát - jóval a hivatalos bejelentés előtt. A szeptember 24-i időpont nagyon is elképzelhető, nem tűnik szimpla placeholdernek. Meglátjuk, mi igaz belőle!

Update! A mai napon a Focus Home Interactive és a Deck13 hivatalosan is megerősítette, hogy a The Surge 2 szeptember 24-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

9 komment - szólj hozzá!