Közeleg a mobilos Dragon Quest Walk

  • Írta: zoenn
  • 2019. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Csúnyán fogalmazva a Dragon Quest-széria sem marad Pokémon Go-variáns nélkül, a frissen bejelentett Dragon Quest Walk a saját világodba hozza el a sorozatból megismert szörnyeket a mobilod segítségével.

A Dragon Quest Walk esetében egyszerű a képlet: szépen végigjárod a vidéket és harcolsz a frencsájzból ismert szörnyekkel. Azaz egy ugyanolyan AR-játékkal lesz dolgod, mint a Pokémon Go esetében. Itt is lesznek kazamaták, főellenségek és különböző eventek. 

A harc nyilván körökre osztott lesz, és az ismertebb épületek a világodban egy-egy nagyobb esemény színhelyei lesznek. Minden játékosnak saját háza lehet, amit bútorokkal és különféle berendezési tárgyakkal pakolhat tele. Természetesen más játékosok bázisára is ellátogathatunk. 

A fejlesztést a híres japán mobilos stúdió, a Colopl végzi. Az anyag free-to-play lesz, és a mikrotranzakciók sem hiányoznak belőle. Egyelőre csak a japán megjelenés a biztos. 

2.
2.
XuChi
Hurrà, még több mobilozó zombit az utcákra!!!
1.
1.
Ooorky
Pokemon GO-nak még látom értelmét, mert az alapkoncepciót terjesztette ki (Gotta catch 'em all), de a koppintások már nagyon erőltettek kezdenek lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...