Videojátékot kap a Jumanji

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bandai Namco tájékoztatása szerint az Outright Gamesszel, a Sony Picturesszel és a fejlesztésért felelős brit Funsolve csapatával karöltve már javában dolgoznak a Jumanji: The Video Game-en.

A Jumanji 2017-ben bemutatott újrázása elképesztően nagyot szólt a mozikasszáknál, így nem csoda, hogy a Sony a Sziklával az oldalán folytatást készít, ami idén mutatkozik be, a karácsonyi szezonban. A stúdió azonban úgy látja, a Jumanjiban bőven van még kraft, így egy videojátékos adaptációt is kap a modern feldolgozás.

Ezt a Bandai Namco közreműködésével az Outright Games adja majd ki, a fejlesztést pedig a brit székhelyű Funsolve végzi. A játék lényegében egy kalandjáték lesz, ahol a hangsúly a kooperatív módra lesz helyezve, hiszen a filmből is ismert négy karaktert, azaz Smolder Bravestone-t, Professor Sheldon “Shelly” Oberont, Ruby Roundhouse-t és Franklin “Mouse” Finbart irányíthatjuk majd. Kalandjaink során kincseket kell gyűjtenünk, a tét pedig nem kisebb, mint a világ megmentése. Lehetőségünk lesz online, illetve osztott képernyős módban is nekivágni a dzsungelnek. Mindegyik hősnek külön képességei lesznek, amelyek a fejtörők mellett a továbbhaladásban is segítségünkre lesznek.

A Jumanji: The Video Game 2019. november 15-én jelenik meg Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4 és Xbox One-ra.

9.
9.
DeKor
#1: A grafikára még egy raklap jóindulattal rá lehetne fogni, hogy a stílus része, de az animáció minőségére nincs semmi mentség.
Ezt vajon az eredeti színészek fogják szinkronizálni? Mert ha igen, akkor ez az ő beleegyezésük mellett lett ilyen.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: :D te métely troll kid
3.
3.
crytek
Jó a film ezt is várjuk ezerrel!
2.
2.
godach
Kár hogy ragaszkodnak a filmhez. Nagyon jó lehetőségek lennének benne.
1.
1.
Neo1989
Ez a grafika te jó Isten. Mi ez ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...