E3 2019: Távol marad a Rocksteady és a Turtle Rock

Sajnos az idei expót is kihagyja a Batman: Arkham Knight és a Left 4 Dead fejlesztője, így a két csapat közelgő játékait sem láthatjuk a rendezvényen - ne tápláljatok hiú ábrándokat.

A Rocksteady Studios alapítója, Sefton Hill megerősítette, hogy a csapat nem fogja bemutatni legújabb játékát az idei E3-on, pedig a rajongók már négy éve várnak tőlük egy új címre. Igen, a Batman: Arkham Knight volt az utolsó anyag a brit stúdiótól. 

Ahogy azt Hill a Twitteren elhintette, a Rocksteady srácai Londonban maradnak, hogy keményen dolgozzanak a következő nagy projektjükön. A pletykák szerint egy nyitott világú Justice League-anyagról van szó, amely a jelek szerint olyan nagyra nőtt, hogy még nincs azon a ponton, hogy a közönség is láthassa. 

Ugyanez a helyzet a Turtle Rock Studiosnál is. A Left 4 Dead szellemi örökösének kikiáltott Back 4 Bloodot se várjuk az expóra, mert a kooperatív anyagot nem állítják ki. A zombis anyag a Warner Bros.-szel közösen készül, a konkrétumok is homályosak róla, és a jövő héten sem leszünk okosabbak. 

4 komment - szólj hozzá!