E3 2019: Távol marad a Rocksteady és a Turtle Rock

  • Írta: zoenn
  • 2019. június 5.
  • Hír
Link másolása
Sajnos az idei expót is kihagyja a Batman: Arkham Knight és a Left 4 Dead fejlesztője, így a két csapat közelgő játékait sem láthatjuk a rendezvényen - ne tápláljatok hiú ábrándokat.

A Rocksteady Studios alapítója, Sefton Hill megerősítette, hogy a csapat nem fogja bemutatni legújabb játékát az idei E3-on, pedig a rajongók már négy éve várnak tőlük egy új címre. Igen, a Batman: Arkham Knight volt az utolsó anyag a brit stúdiótól. 

Ahogy azt Hill a Twitteren elhintette, a Rocksteady srácai Londonban maradnak, hogy keményen dolgozzanak a következő nagy projektjükön. A pletykák szerint egy nyitott világú Justice League-anyagról van szó, amely a jelek szerint olyan nagyra nőtt, hogy még nincs azon a ponton, hogy a közönség is láthassa. 

Ugyanez a helyzet a Turtle Rock Studiosnál is. A Left 4 Dead szellemi örökösének kikiáltott Back 4 Bloodot se várjuk az expóra, mert a kooperatív anyagot nem állítják ki. A zombis anyag a Warner Bros.-szel közösen készül, a konkrétumok is homályosak róla, és a jövő héten sem leszünk okosabbak. 

2.
2.
robinnho6
"a jelek szerint olyan nagyra nőtt, hogy még nincs azon a ponton, hogy a közönség is láthassa." ez meg mi a szart jelent?
1.
1.
darksiders19873
Lassan már arról szól az E3 hogy ki nem megy, meg hogy mit nem mutatnak be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...