Blasphemous - sötét metroidvania a Team17-től

  • Írta: zoenn
  • 2019. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Pixelgrafikával operáló, vallási témákat boncolgató metroidvania készül a The Game Kitchen csapatánál. Brutális harcok várnak ránk, hatalmas, beteg főellenfeleket hányunk kardélre benne Bűnbánónak hívott főhősünkkel.

A Blasphemous egy sötét és bitang nehéz metroidvania a Team17 kiadásában. Bűnbánónak nevezett hősünk egy rémálomszerű világot fedez fel, amely tömve van rejtélyekkel és hatalmas főellenségekkel. Utóbbiak között egy nagyra nőtt csecsemőt is találunk. 

Ha szorgalmasan gyűjtjük a tárgyakat és egyéb segítséget nyújtó ereklyéket, talán életben maradhatunk. Segítségünkre lesz, hogy a Mea Culba nevezetű kardunkat a bűnbánatból kovácsolták, és ha kellően megsebezzük az ellenséget vele, "kiereszthetjük a haragunkat' és padlóra küldhetjük őket. 

A The Game Kitchen csapata nyilvánvalóan a Dark Soulsból merített ihletett a pixelgrafikával operáló Blasphemoushoz, amely idén érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre. 

3.
3.
zsocc-nrg
Már legalább 2 éve fejlesztés alatt áll, kickstarterük is volt szóval csodálkozom hogy csak most érkezett meg ide a híre. De legalább kiadóra találtak :) kicseszett jó és beteg metroidvanianak ígérkezik
2.
2.
hedzsooo
A Genesis Alpha One-t nyúzom most is a megjelenése óta, nagyon jó játék lett, az is a Team17-től érkezett, úgy látszik hogy feltörekvőben vannak.. :-)

(A G.A.One mellett már kijött még többek között tőlük nemrégiben a Sword Legacy: Omen, az Interplanetary: Enhanced Edition, vmint a PLANET ALPHA c. játék is. Mindegyik más teljesen, viszont számomra mind bejövős cím lett végül.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...