Nem lopakodós játék lesz a Death Stranding

Habár a Death Stranding sok hasonlóságot mutat Hideo Kojima korábbi munkáival, a designer kénytelen volt a Twitteren újra megerősíteni: az anyag nem lopakodós cím lesz, de még csak shooterként sem hivatkozhatunk rá. Akkor miről van szó?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#32
#23: Meg a Wanishing of Ethan Carter! Hát az vmi kurva jó volt.
#31
#30: Ott azt írják, hogy Konzol exkluzív lesz, tehát PC-re kijöhet majd:
"Newly Formed Kojima Productions will be Console Exclusive to PlayStation®4 System"
#29
#12: Én speciel a mai napig úgy tudom, hogy kojima neki sem állt volna, ha ps ex lenne és 1000 százalék, hogy jön gépre is. Persze ezt most nem tudhatják a PS-esek, különben vagy nem vennék meg, vagy azt mondanák, hogy szar. De így az égbe fogják isteniteni, és csak akkor mondják majd, hogy szar, amikor másra is megjelenik. Ez utóbbi 100%, a megjelenés pedig majd kiderül és mindannyian meglátjuk.
#27
#23: Pontosan. Én is ezt mondom. Egy kurvajo retegjatek lesz. Csak a többség mást várna.
#26
YanezModerátor
Nahát, páran itt már meg is írhatnátok a játék tesztjét. :D

A lényeg, ha valóban jó játék lesz, úgyis szarozva lesz, mondván ez egy okádék, de mert Kojima, ezért mindenütt jó tesztet írnak róla. Ha pedig alapból gyenge lesz, akkor jöhetnek a "ugye megmondtam" zsenik. :)

Én még most sem tudom érdekel-e.
#25
#24: Ha megnézem a metacritic átlagokat például az MGS 5 kapcsán, akkor azt látom, hogy a kritikusok körében nagyjából 90 és 93 között mozog. Még a játékosok körében 7,4 és 8,1 között, szóval pont a játékosok azok akik nem feltétlen elfogultak vele. Úgyhogy szerintem ha kizárólag az elvakult fanokon múlna a játék sikeressége, akkor rosszul járnákak.
#24
#23: Csak nem mindegy hány ember szerint :)

Alapból vannak Kojima fanok akik ha csak átvezető lenne végig akkor is istenítenék és ajnároznák.. Ez a réteg pont elég hogy egy game sikeres legyen
#23
#22: Ha walking simulator is, attól még nem biztos a bukás. A Firewatch is egy walking simulator, mégis hihetetlenül hangulatos és kiváló játék.
#22
Most nem azért, de tökéletesen körülírta a walking simulator lényegét... Ebben ennyi van meg egy hatalmas pofára esés, amit nyilván se a sajtó, se a fanbase nem fog elismerni. A bukás előre meg van írva és mégis elképzeléhetetlen... :)
#20
#15: Van külön Mgs online, de a phantom painben magában csak bázisbetörèsek ès vèdès van. Valami hasonlóra számítok itt is, S a közössègi funkciók egyèbkènt is vonatkozhatnak a játèkvilágban való npckkel való kapcsolatra is.
#19
#16: Hát nem tudom, tekintve, hogy belsős enginnel (Decima) érkezik, érdekes lenne, ha a Sony engedné más platformon megjelenni. Ez kb. olyan, mintha a kövi Ubisoft játék Frostbite-al jönne. Ugye mennyire valószínűtlen a dolog.
#18
#15: Nem tudom, azért kérdezem.
#17
#16: Tessék, ott van szinte azonnal;
https://youtu.be/rP3UngLFou4
#16
#12: Nézz meg minden Sony only trailert de ne is nézzed mondom mit fogsz látni : Only on playstation... Ennél sehol nincs.. Jön ez pc-re
#15
#13: Hát vmi olyasmi,nem? Vagy keverem. Ott csak pvp volt? Együtt mászkálás masokkal nem volt?
#14
#5: A játék hiányzó 20%a. Ha azon lenne a hangsúly azt promoznák. Marad a sztoris A-B es ezt eladni közösség építős strandingnek. Ami se több se kevesebb mint ami a trailerben volt.
#13
#11: Azok közösségi funkciók voltak?