Itt nézd vissza a Pokémon Directet!

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 5.
  • Videó
Link másolása
Újabb Nintendo Direct-adásra számíthatunk a mai napon 15 órától kezdődően, mely során ezúttal a Pokémon-franchise játssza a főszerepet. Pár óra, és végre minden kiderül a Pokémon: Sword & Shieldről.

A délután 3-kor induló 15 perces közvetítés során alaposabban ismerhetjük majd meg a Sword & Shield helyszíneként szereplő Galar térséget, mely a korábban bevált japán vidéket az iparosodás csúcsát képviselő Angliára cseréli le. Galar megalkotásakor egyébként olyan alkotások adtak kellő inspirációt a készítőknek, mint a Harry Potter-franchise, az Arthur király legendája, illetve úgy általánosságban a viktoriánus kori gépek és épületek.

A Sword & Shield kapcsán már azt is tudni lehet, hogy az új pokémonokból sem lesz hiány, érkeznek ugyanis a nyolcadik generációs zsebszörnyek, akik közül szintén sokat ismerhetünk majd meg a délután folyamán.

Egyébként érdemes megjegyezni, hogy azoknak sincs okuk az aggodalomra, akik a pokémonos címek mellett más Switchre készülő játékokra vágynak; ugyan a jelenlegi Nintendo Direct során a Pokémoné a főszerep, ám a június 11-én esedékes, E3-as Nintendo Directben szó lesz majd a Luigi’s Mansion 3, a Link’s Awakening, az Animal Crossing és a Fire Emblem: Three Houses alkotásokról is.

Update! A műsor lefutott, alább találjátok meg a teljes felvételt, és hamarosan az összefoglalónkat is elolvashatjátok róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...