Új pályákkal emeli a tétet a Battlefield V

Június végén elrajtol a Battlefield V - Chapter 4: Defying the Odds, melynek keretében rengeteg újdonságra számíthatnak majd a játékosok. Első körben egy vadonatúj traileren kapunk némi betekintőt az új pályákba.

A Defying the Odds június 27-től veszi kezdetét, melyet követően bizonyos időközönként újabb és újabb pályák várnak majd a játékosokra. Érkezik az egyjátékos hadjárat Under No Flag fejezetéből már némiképp ismerős Al Sundan pálya, mely elsősorban a hatalmas méretei miatt lesz izgalmas, így gyalogság helyett majd a járművek veszik át a főszerepet.

Július során érkezik a múlt héten bejelentett krétai pálya után a második mediterrán pálya Marita néven, ahol egy apró hegyi falucskában küzdhetünk a győzelemért. Augusztusban pedig végig a gyalogságé a főszerep, kezdődik a küzdelem Lofoten Islanden található katonai gyárért, illetve Provence megszállását is megpróbálhatjuk majd megakadályozni.

Szeptemberben pedig, úgy néz ki, hogy ellátogathatunk a csendes-óceáni hadszíntérre, amire eléggé világos utalás a trailer vége felé felcsendülő Battlefield 1942-téma, illetve az amerikai M1 Garand jellegzetes hangja.

A legizgalmasabb érdekesség a Chapter 4 és Chapter 5 között, októberben várható Operation Underground néven, mely a Battlefield 3 legendás Operation Metro pályáját hozza el a játékosoknak, ezúttal második világháborús köntösben.

A Battlefield V jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el, a játékról írt tesztünket az alábbi linken találhatjátok. A rajongók számára egyébként érdemes lesz figyelni június 8-án az EA Play Battlefield V-közvetítését, mivel a bemutató során rengeteg újdonságról ránthatja még le a fátylat a DICE.

18 komment - szólj hozzá!