Új pályákkal emeli a tétet a Battlefield V

Június végén elrajtol a Battlefield V - Chapter 4: Defying the Odds, melynek keretében rengeteg újdonságra számíthatnak majd a játékosok. Első körben egy vadonatúj traileren kapunk némi betekintőt az új pályákba.

Kommentek

#18
#17: A Hardline-t tegyük be a sufni legsötétebb sarkába, takarjuk le ponyvával és tegyünk úgy, mintha nem lenne ott. Ha valaki mégis belebotlik, tagadjuk le, hogy valaha is láttuk.
#17
#14: Hát azért mégiscsak inkább a Hardline. Ha csak ez a két opció van. :)
#16
#13: Szerettem a Hardline multiplayer módját, jó kikapcsolódás, ellenben a kampánnyal amely valami borzalom, unalmas, idegesítő és bugos. Pár pályát vittem végig, de nem bírtam folytatni.
#15
#14: Ha ez így van, akkor én bátorítanám a megvételre :)
#14
#13: Nem. Inkább menj egy leprásokkal teli szigetre, ahol naponta megengeded egy másik személynek, hogy megerőszakoljon. Jobb szórakozás mint a Hardline.
#13
Szemezgetek PS NOW-n a Battlefield Hardline-nal. Érdemes a single miatt letölteni?
#11
#9: Hát ez kúrva jó :D téged ennyire megérintett az én fiziaki fájdalmam :D
#10
#7: Tudod, egy év alatt sem tudnának annyit kivágni, hogy egy olyan üres, tartalmatlan fos legyen mint mondjuk a Black ops 4. 40 usd körül vettem a BF5-öt, nagyon meg vagyok-voltam elégedve, az eredetibe is bele tudtam tenni úgy 40-50 órát, hogy nem untam meg, talkoztam újdonsággal. Mindezt úgy, hogy a játékmodok 60%át a mai napig nem próbáltam ki.
#7
#6: Tudod pont ez a baj. Hogy az akkoriban kivágott tartalmat, azokat amelyek az elején még kész se voltak, de már ott kellett volna lenni a startkor az emberek úgy kônyvelik el, mint új tartalom. Csak simán át lettek baszva, de nekik ez is elég. Mercuryt se a svédek, hanem DICE LA készítette.
#6
#2: Ahhoz képest, hogy nincs semmi, elég hosszú listát rittyentettél, higy mi minden volt már. De igazad van. Megjelenés óta BR mod,, új pálya, új játék mod, eventek... Semmi sincs.
#5
kit érdekel ez mikor a noughty dog lelövi a ps3-as szervereit!!!???
#3
#2: 7 hónap neked mióta 1 év?