Újabb életjelet adott az új Borderlands 2 DLC

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy igaznak bizonyultak a szóbeszédek és a Borderlands második része hét év szünet után kap egy vadonatúj DLC-t. A Commander Lilith & The Fight for Sanctuary köti majd össze a második és a készülő harmadik epizódot.

Még május végén jelentettük, hogy egyes pletykák szerint hét év vegetálás után kaphat friss kiegészítőt a Borderlands második felvonása. Egyre biztosabb, hogy a Gearbox tényleg készül valamivel, tegnap késő este ugyanis élesedett a Commander Lilith & The Fight for Sanctuary DLC Steam-oldala, hogy aztán viharos sebességgel távolítsák el azt a Valve illetékesei.

A nyomokat persze nem sikerült időben eltüntetni, így a Resetera egyik fórumozója jóvoltából megtudtuk, hogy a DLC teljesen ingyenes lesz és június 9-én élesedik. Kaptunk egy leírást is, ami szerint a letölthető bővítmény nyújtotta új kalandban megemelkedik az elérhető szintsapka, méghozzá 80-ra, az újonnan csatlakozók pedig automatikusan 30-as szintről vágnak neki a mókának, hogy egyből elmerülhessenek az akcióban.

A leírás azt is megerősíti, hogy a DLC tényleg felvezetése lesz a harmadik epizódnak. A középpontban Lilith és a Crimson Raiders áll, feladatunk pedig az lesz, hogy megvédjük az ostrom alatt álló Sanctuaryt, miközben a Vault térképét valaki ellopta, Pandorát és annak lakosságát pedig egy toxikus gáz fertőzi és tizedeli.

1.
1.
user101
Hát nem kimondottan a második rész a kedvencem a sorozatból, az idegesítő nyakamba spawnoló robotjaival és kukacaival... De mivel úgyis végig akarom tolni újra a trilógiát a harmadik rész megjelenéséig, így nagyon nagy örömmel várom a kiegészítőt! Pláne, ha tényleg ingyenes lesz!

CL4P-TP! CL4P-TP! CL4P-TP! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...