A Windows Store-ra költözik a Metro Exodus?

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Váratlanul a Microsoft beizzította a Metro Exodus Windows Store-adatlapját, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan lejár az Epic Gamesszel között Epic Games Store-exkluzivitás.

Nagy port kavart, amikor az év elején kiderült, hogy a Metro Exodus digitális kiadása PC-n kizárólag a tavaly év végén indult Epic Games Store-on keresztül lesz beszerezhető. A 4A Games és az Epic Games kötött megállapodás részletei nem voltak ismertek, így azt sem tudhattuk, hogy meddig élvez majd exkluzivitást a játék, de most úgy néz ki, hogy mindössze hónapokról van csak szó, a játék ugyanis váratlanul felbukkant a Windows Store kínálatában.

Hivatalos közlemény egyelőre egyik féltől sem érkezett, de miután a rajongóknak a Steam-változatra még 2020 februárjáig várniuk kell, szerintünk a nemrég megerősített PC-s Xbox Game Pass előfizetéssel lehet összefüggésben a váratlan Windows Store-os felbukkanás, amit a Microsoft valószínűleg az E3-as konferenciáján fog majd tisztázni.

Az adatlap szerint egyébként június 9-től lesz elérhető a Windows Store-on keresztül a Metro Exodus.

11.
11.
Cooper911
#8: :D
Múltkor én is kerestem benne az uninstallt. Mondom megnézem már youtubeon, hogy hogyan kell. És tényleg.. beállitások, alakalmazás eltávolítása és keresd ki OMG nem hiszem el :D

Epicről meg azért sem veszek semmit. A 10$-os ajándékukat is oda tehetik ahova gondolom. Mindenféle launcher fent van, nem az zavar, hanem ahogy hozzáállnak dolgokhoz.
10.
10.
user101
Mivel porig zúzni nem tudom bemondásra a 4a games irodáját, így csak úgy tudom üzenni nekik, hogy menjenek az annyukba, hogy nem veszem meg... Bármennyire is fogom sajnálni... Levelet Trumpnak megírtam a kínai kémszoftver miatt az epicben, hamarosan úgyis tiltólistára kerülnek ... :)))
4.
4.
crytek
#3: Mint minden epic timed exkluzív játéknál. Ezért csengetett az epic...
3.
3.
zsocc-nrg
Most komolyan csak Steam-en tartják vissza a megjelenést?
2.
2.
Macifasz
#1: Reménykedsz mi? :-D
1.
1.
crytek
Egyből game passba lesz ? Vad lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...