A Windows Store-ra költözik a Metro Exodus?

Váratlanul a Microsoft beizzította a Metro Exodus Windows Store-adatlapját, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan lejár az Epic Gamesszel között Epic Games Store-exkluzivitás.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#11
#8: :D
Múltkor én is kerestem benne az uninstallt. Mondom megnézem már youtubeon, hogy hogyan kell. És tényleg.. beállitások, alakalmazás eltávolítása és keresd ki OMG nem hiszem el :D

Epicről meg azért sem veszek semmit. A 10$-os ajándékukat is oda tehetik ahova gondolom. Mindenféle launcher fent van, nem az zavar, hanem ahogy hozzáállnak dolgokhoz.
#10
Mivel porig zúzni nem tudom bemondásra a 4a games irodáját, így csak úgy tudom üzenni nekik, hogy menjenek az annyukba, hogy nem veszem meg... Bármennyire is fogom sajnálni... Levelet Trumpnak megírtam a kínai kémszoftver miatt az epicben, hamarosan úgyis tiltólistára kerülnek ... :)))
#8
#7: Egyetértek, az MS Store egy borzalom, egy katyvasz az egész, és olyan mértékben funkció hiányos, továbbá lehet hülye vagyok, de mai napig nem találtam, hogy kell store-ban törölni bármit is. Végül mindig csak a gyári, beállításokon belüli alkalmazás eltávolításánál kötök ki (néha van amit ott sem találok XD)
#6
#5: De. Fejlesztettem anno Windows Phone-ra, 30%-ot kért az MS (ahogy a google és apple is).
#4
#3: Mint minden epic timed exkluzív játéknál. Ezért csengetett az epic...
#3
Most komolyan csak Steam-en tartják vissza a megjelenést?
#2
#1: Reménykedsz mi? :-D
#1
Egyből game passba lesz ? Vad lenne :)