E3 2019: SpongyaBob-játékot jelentett be a THQ

A THQ Nordic "három nap, három játékbejelentés" projektjének első fecskéje kisebb meglepetést okozott, hiszen egy korábbi érából felmelegített SpongyaBob-játékot takart. A SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom 2020-ban jelenik meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
#11: Na jó, de legyen visszafele kompatibilis a switchel és nyomja le az árát, mert akarok egyet venni, csak kicsit még sokallom az árát... :)
#11
YanezModerátor
#10: Az ilyen hírek után a hab a tortán az lenne, ha a nintendó bejelentené a következő generációs konzolját, ami idén karácsonykor jönne.
#10
A mikroszoft szagokat exkluzivál a t2 spongya bobot... Jó lesz ez az E3. Már érzem, milyen erős lesz a felhozatal... :)))
#9
#8: Nem tudom ,te hogy vagy vele de én szarnak nem tapsikolok...és pont ez az ami örömet okoz :)
#8
#1: Nem lennék te, ennyi negativitással nehéz lehet boldognak lenni.
#7
#1: Mondták hogy E3 előtt 3 napig 3 játékot jelentenek be. Majd gondolod egyből a legdurvábbat E3 előtt csak így random eldurrantják...
#6
A régi játék egyébként nagyon népszerű speedrunnereknél, lehet a gyerekek mellett rájuk is gondoltak. Attól függ, hogy a régi glitchek még benne lesznek-e.
#5
Azért nem csak az agyloccsantós, belezős játékok a jók hogy mindjárt le kelljen szarozni ezt a címet. Ha hozza az egész estés mese szintjét és lesz David Hasselhof akkor már most kell
#4
Az igen. Csak így tovább! Battle royalt is rakjanak bele mert minden jobb batleroyálal.
#2
Instant kívánságlistára került! :D
#1
Ej ,de nem ezt a szart várta a nép...mindegy ez van már nem lehet nem megtörténté tenni.
Annyi meg annyi cím van a kezükbe erre ilyen szart adnak ki.