E3 2019: Friss előzetesen a GreedFall története

  • Írta: szlav
  • 2019. június 6.
  • Videó
Link másolása
Hosszas csend után újra életjelet adott magáról a The Technomancerért telelős Spiders új játéka, a GreedFall. Egy tartalmas előzetes segítségével kóstolhatunk bele a sztoriba, s megtudtuk azt is, hogy mikor várható a megjelenés.

Kalandorok, telepesek és kincsvadászok százai hagyják el a vén kontinenst, hogy az új világban megleljék a szerencséjüket. Az ősi mágia és a természettel harmóniában élő bennszülöttek azonban nem könnyítik meg a kolonizálók dolgát. Szálljunk hát mi is hajóra, hogy ezen a különös, idegen helyen találjunk ellenszert a családunkat, s hazánkat sújtó halálos kórra! 

A francia Spiders stúdió legújabb játéka már 2017-ben bemutatkozott, de a tavalyi E3-as trailert leszámítva nem sűrűn hallottunk róla friss híreket. A GreedFall azonban itt van, nem is megy sehova, ráadásul a megjelenésre sem kell már túl sokat várnunk. A Focus Home Interactive ígérete szerint szeptemberben már rá is tehetjük a mancsunkat.

A GreedFall PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik.

2.
2.
SLi
#1: tehát valaki aki a hódítók ellen van de rájön hogy azok micsoda szemetek ezért át áll hozzájuk?
szerintem is nagyon jól hangzik

viccet félre téve érdekesnek tűnik, ha már kicsit rávilágít micsoda vérontás és kizsákmányolás is volt valójában amit hazug módon "nagy földrajzi felfedezéseknek" neveznek
1.
1.
user101
Nagyon remélem, hogy a hódítók nagyon csúnyát szét lesznek csapva! Mi pedig egy olyan karakterrel leszünk aki ellenük van, vagy rájön, hogy milyen szemetek és átáll az ő oldalukra! Mert akkor tetszik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...