The Elder Scrolls VI - a Bethesda 10 évre tervez

A Bethesda nem viccel a The Elder Scrolls-széria legújabb epizódja kapcsán. Todd Howard elárulta, hogy a tavalyi E3-on belengetett hatodik rész esetében legalább egy évtizedes élettartamra pályáznak.
  • Írta: szlav

Kommentek

#79
Btw.: 17-ig ingyen kipróbálható F76.
~másfél óra alatt PS4-en volt:

-fehéren villódzó aszfalt
-beragadó fegyverhang (újraindítással szűnt meg)
-ellenségen átmenő ütés

"sztori"-ra nem mondok semmit, ugyanolyan alibi cucc, mint a többi kraftolós játéknál, összességében szerintem még a Conan Exiles is jobb volt ennél, abban legalább lehetett meztelen fél méteres f****ú négerrel kergetni az F kosaras szőke pi***kat.
#78
#76: Nem olyan rossz az.

Az interjúban is pont azon mereng tod howard, hogy a statisztikáik szerint mai napig 3 millió aktív játékosa van a Skyrim-nek és ebből nekik egy büdös fillér bevételük nem származik a játékok eladása óta, mivel a modderek ingyen csinálnak tartalmakat.

Ezért lett az F76 live service, és lesz jó eséllyel csak Creation Club-on keresztül modolható a TES 6...
#77
#76: Nem tudom... Kell olvasni is benne...
#76
#73: A te színvonaladhoz tökéletes játék.
#75
#44: Én annyit mondtam hogy közép sz*r, és ehhez tartom is magam. Eddig sehol se tudtak bármi féle minimálisan közepesnél jobb elemet kiemelni a játékból. De ahogy mondtam, butulások történtek dögivel.
https://img.fireden.net/v/image/1456/48/1456486180556.png
https://img.fireden.net/v/image/1446/43/1446434350185.jpg
#74
#45: Egy RPG játék a történetről, és a karakterekről szól. De a Bethesdának 5 év alatt SE sikerült semmi maradandót alkotni egyikben se, ami valljuk be, hatalmas szégyen. Több elemben pedig a régi Gothic 1 is fejlettebb mint a Skyrim, ami végképp szégyen. Vegyünk egy GIGÁSZI csapatot, sok pénzt, és tehetségtelen embereket. Ebből áll a Bethesda. Ha a modolás nem lenne akkor ezzel a közép sz*rral kutya se játszana, és ez is szégyen. Hiszen a Kotorral a mai napig játszanak, és ott nem volt szükség agyament modokra. A játékról csak ennyit:
https://youtu.be/s2-sDeavkqU?t=807
https://youtu.be/s2-sDeavkqU?t=2336
Ha valaki modolással védi egy játék érdemét azt mindig is röhejesnek tartottam, mivel ezek nem a fejlesztők és a játékosok érdemei, hanem azoké akik azokat készítik. De ez a kókler banda valószínűleg soha a büdös életbe nem fog megtanulni játékot készíteni. Pl: Ragaszkodnak egy ezer éves, minden tekintetben POCSÉK motorhoz.
#72
Poénfüggő, Kunhalmi, Pacsirta. Micsoda véletlen egybeesések hogy szinte ugyan abban az időben regelték ide ezeket, és egyértelműen azonosítható szavakat, jeleket használtak.
Segítek kicsit felfrissíteni a memóriádat troll barátom, lássa a jónép ki is a lifeless métely ezen az oldalon. Erre gondolom még emlékszel:
https://m.imgur.com/a/uXfdk
#71
#66: Drága öreg barátom, mellé lősz, annyi csöpp eszed azért lehetne hogy amiket leírok rólad abból leszűrd ki is vagyok, és ne másra mutogass hogy az is én vagyok az is én vagyok.
Tudooood akinek egykor több regisztrációddal együtt nekiestél a PUBG hírek alatt. Akivel sokszor összetűztél Kunhalmi és egyéb nevek mögé bújva. Akinek a steam accountot is elküldted hogy lássam mennyire nagy gémer vagy. Akinek a címem is megadtam (sőt itt az oldalon google mapson be is jelöltem mindenki elött) és mai napig várom hogy pusztító haragoddal idegurulj és alázz - persze azóta is csönd van, nem találsz? Pedig nincs 10KM Budapesttől és tá állítólag itt sokszor szoktál elmenni, majd beugrasz. :(
Aki csak nem ismer és érdeklődik privátban úgyis felvilágosítom kilétedről. Az egyik legkártékonyabb troll alakja vagy ennek a csodálatos oldalnak, egy alakja akinek nagyban köszönhető a közösség pusztulása és az hogy az oldal moderátorai elengedték az itteni komolyabb beavatkozásokat, lévén egy ilyen elmebeteggel mint te vagy nem tudnak mit kezdeni a regisztráció és moderátori eszközök nevetségesen karcsú lehetőségei miatt.
Kunhalmi,A pénzével és anyagi javaival hősködő srác (kibújik a szög a zsákból néha a 2080ti fitogtatással igaz cimbora?), a bosszúhadjárat gyáros aki képes egész éjjel Yanez-t és társait pocskondiázó nick neveket gyártani, az arc aki egykor rendőrségi feljelentéssel is megfenyegette a modikat mert banolni merték. Tán még az oldalon közismert Seggeszki is te vagy unatkozó kedvedben.
PUBG hírek alatt máig megtalálható ezzel a regisztrációddal alkotott csodálatos stílusod, kár áltatni itt az embereket, mételyezni (ami még mindig személyeskedés ugye,kár mögé bújni), mutogatni hány ember vagyok én. Megtalálod a nevem a kis üzeneteid között ilyen kis -II- vonalakkal amiket egykor küldözgettél ezzel és egyéb alteregóiddal együtt. Csak miattad járok ide, mindig megmosolyogtat az az álszentség amivel előadod magad, egy szuper tanulmány vagy a narancsba borult ország vezér törpillájának rajongói közül aki szabadidejében gamer oldalon terjeszti az igét a maga kis egyszemélyes troll kommandójával.
Persze ha ettől jobban érzed magad leszek neked Nyarlako, Ultimate, Ooorky, Delphijos és mindenki más is, ezek az emberek úgyis tisztában vannak azzal mi is vagy te. Van köztük aki régebbi itt mint te vagy én.
#70
#66: Figyeljük... :D
Vicces vagy. :)
#69
#65: Rendben bátya :D
#68
Mondjuk én pont nem az az ember vagyok, aki egy adott játékkal, legyen az akár Skyrim, vagy bármi, több száz, vagy akár ezer órákat elvan. Vannak általam nagyra értékelt hosszú játékok, de azok is 120-160 óránál tetőznek és addigra a jóból is megárt nekem a sok. Viszont vannak ismerőseim, akik meg pont az ellenkezője. Egy Skyrim, vagy Fallout4 nekik alsó hangon 500-1000 óra játékot jelent és nem tudnak róla lekattanni, hiába azt mondják ők is, hogy szarul megírt, értelmetlen játékok ezek.
#67
#60: Abból amit eddig láttam szerintem egy szokásos beteg (túlsúlyos, elnyomott, depressziós, autista) középiskolással van dolgunk. Végleg bannolni úgyse lehet, ignoráld és kész.
#65
#51: Oh, viselem én :)
#63
#62: És ez neked hányadik reged? 3? 4?
#62
#59: Pacsirta hónapok óta személyeskedik csak nem vágják ki mert az a betegagyú troll aki itt egykor regez ezreit gyártitta éjszakákon át a modikat sértegetve, mert kitették a szűrét. Most is tuti fut vagy 2-3 regen. A legjobbak a magával vitázó meg az önmegerősítő egymással udvariaskodó regek. :D
Írta innen egy arc hány különböző regje ismert és tényleg kis odafigyeléssel szemet szúr. :)
#61
#55: Fú de kemény vagy. Azt remélem tudod hogy a haverjaid (alregjeid az a jópár) nem létező személyek akiket nem tudsz hívni max fejben. :/
#60
#59: És személyeskedésért és fenyegetözésért mit? Persze ennek a majomnak is csak a billentyüzeten át nagy a büdös pofája.