E3 2019: Stadia - megvan az ár és az első játékok

Lezajlott az első Stadia Connect, ahol újabb részleteket tudhattunk meg a Google felhőalapű videojáték-streaming rendszeréről. Megtudtuk az előfizetés árát, bemutatkoztak az első játékok, és még egy-két meglepetéssel is volt dolgunk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#32
#30: Én nagyon rég nem hiszem el, amit ígérnek de azt sem amit a hozzád hasonlók. Én, hiszem amit látok. Nem köpködök utólag, de előre sem.
Ezért is írtam, hogy ha jó lesz (nekem) akkor jöhet. És miért ne lehetne.
Régen a letöltést ellen mentek az emberek, most meg hamarabb lekapok egy játékot netr{l, mint mire előkeresem, cserélgetem a lemezeket (nem beszélve arről amikor a 4ből harmadik nem olvasható)
Szóval, lehet ez még bármi is :&
#31
#26: en a gepepitest mar reg abbahagytam, de ha ez tenyleg jo lesz, elhagyom az allando konzol-vasarlast.
#30
#29: Teljesen mindegy. Nézhetem az "ingyenes" részét is. Mézes madzag.
Komolyan elhiszi bárki hogy miközben jóval brutálisabb teljesítmény kell majd mint a szaros filmeket streamelő netflixnek van, annyiért vagy olcsóbban lesz majd ez? :)
#29
#28: Ööö a 10$-os az nem a base csomag, az én olvasatomban.
#28
#26: Annyiért kvázi szart kapsz, veheted külön ajátékokat es ha nem fizetsz, nincs net akkor baszhatod a rakás kifizetett pénzt.
Arról nem beszélve mekkora mézesmadzag ez a 10 dolcsi.. :)
Hagyd is. Igazad van. :D
#27
#23: Hint:
Nem.
De jó hogy pont te is megmagyarázod.. :D
#26
10 dollár per hó?
Az olyan 3 ezer havonta. Egy évre 40k kB.
Három évente kompromisszumokkal ráköltök ennyit egy vga-ra is. Ha jó lesz a kínálat, lehet hagyom a gépépítést a francba.
#25
#23: taps! ez szép volt... :)
#24
#23: Szerintem okkal van Mb/s írva és nem MB/s.
#23
"lesz a minimum 35 Mb/s-es kapcsolatra" - írja a cikkíró.

Közben meg beteszi azt a képet, ahol meg egyértelműen megabitről van szó. Egy ECDL alapfokot kérlek végezz el, köszi.

Hint:
- 35 MB/s (megabájt per másodper) = 280 Mbps (megabit per másodperc)
- 35 Mbps (megabájt per másodper) = 4.375 MB/s
- MB/s = a Byte naggyal írandó a rövidítésben
#22
Ebben az a vicc, hogy például a Steam-link ( az se volt olcsó :) wifin teljesen használhatatlan és a 100mbit-es vezetékes kapcsolattal is úgy szaggatott és laggolt, ráadásul a tömörítés miatt ocsmány volt a kép már egy 110cm-es tévén is, hogy két hónap múlva a gatyámat lefostam örömömben, hogy el tudtam adni minimális bukó mellett.. :(((

Azt gondolom, hogy anyagilag nem fog megbukni, viszont rengeteg casual / koca gamert, aki eddig nem vett se konzolt, se gépet be fog tudni rántani. Aminek van egy olyan veszélyes oldala is, hogy ha megy a szekér akkor rájuk fognak optimalizálni a kiadók és még butább, primitívebb és együgyübb programok fognak születni...

Nem véletlen, hogy az idióta EA is lenyilatkozik olyanokat, hogy nincs jövője a single játékoknak, kizárólag a szolgáltatás szerű multira hajlandóak koncentrálni...

Hát ezt köszönhetjük majd a stadiának... Csak remélni tudom, hogy megmarad pár lelkes kiadó / fejlesztő, akinek elég lesz, ha 4 milliót elad egy Nioh-ból :)))
#21
#18: De hát mit szépítsük, ez így nagyon kevés.
#20
#16: Ezért jobb a geforce now, ha valamelyik steam-es játékot nem bírja a géped befizetsz és tolod rajta.
#19
#18: Nem.
És egy szóval nem írtam soha hogy megbukik. Csak remélem hogy megbukik. De s{tétek az emberek. Ámen.
#18
#17: Azért most komolyan, nem unalmas minden streaming game cikket telehányni a "hű de fos szar megbukik" meg "fillérbaszó idióta kretének" kommentekkel ? Oké értettük. Szar, megbukik. Ámen.
#17
"Számunkra azonban szomorú hír, hogy a 2019 novemberében induló szolgáltatás kezdetben Magyarországon nem lesz elérhető."

Az lenne a szomorú ha ezt a szart nem buktatnák be annyira hogy ide már el se érjen...
#16
Már most tele a net a stadia speed teszt gyászosabbnál gyászosabb eredményeivel, szánalmasak..
De a legjobban az tetszik hogy fizesd a havi díjat, ha normálisabb játékot akarsz azt vedd meg. De ha nem fizeted a havi díjat kitörölheted a segged a megvett játékkal.
És mindemellé rögtön exkluzivitás....
Tapsoljon a sok kretén!
#15
#14: Az nem sokat jelent, nálam pl. a remote play sokkal szrabb minőségű, mint a ps now, mind képminőség, mind irányítás szempontjából.
#14
#12: Azzal önmagában semmit. Még meg kell venni a könyvtárból a játékokat, ign-en fent van a lista. Azért én arra kiváncsi leszek, hogy mobilra hogy fog bárki is 4k-ban streamelni. Most kezdtem el ps-en és box-on a remote play-t alkalmazni, és mind a kettőnék azt írták, hogy csak vezetékesen stabil és akkor a 4k-ról szó sem sett. És valóban wifin mind a kettőn nagyon alacsonyra kell venni a minőséget, hogy élvezhető legyen a sebesség és most csak arról beszélünk, hogy átmentem a nappaliból a hálóba.
#13
YanezModerátor
#12: Lehet majd sakk figurákkal dominózni és kártyalapokkal rubik kockázni. Ha azt várod, hogy havi 10 dolcsi elég lesz arra, hogy Lara Croft bekopogjon a lakásodba és azt mondja: - Told le a gatyeszod csórókám, hadd lássam azt az $1-os bundlet! -akkor van egy rossz hírem.